Τετάρτη, 12/08/2020

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Ενδιαφέρουσα δράση για την επισκεψιμότητα του νομού και κατ’ επέκταση την τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας υπενθυμίζει στις επιχειρήσεις-μέλη του για την νέα υπηρεσία «SGA e-booking/Διαχείριση καταλύματος», με σκοπό την προβολή των καταλυμάτων και των ξενοδοχείων του νομού Πρέβεζας.
Ο επισκέπτης μέσα από την νέα πλατφόρμα, θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον τόπο διαμονής του, κάνοντας online κράτηση δωματίου και να πληροφορηθεί ανά περιοχή, όλα τα ιστορικά, πολιτισμικά, αρχιτεκτονικά στοιχεία και φυσικές ομορφιές του νομού και μέσα από φωτογραφίες και κείμενα. 
Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, η οποία θα προωθήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα του νομού και κατ’ επέκταση την τόνωση της επιχειρηματικότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθυνθούν στο Επιμελητήριο Πρέβεζας τηλέφωνο:2682029414 ή μέσω της ιστοσελίδας του www.prevezachamber.gr όπου διατίθεται ηλεκτρονικά και η αίτηση. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ