Παρασκευή, 06/12/2019

Νέοι από την Πρέβεζα και την Γκρανβίλ σε κοινή δράση.

 
         Νέοι από την Πρέβεζα και την Γκρανβίλ σε κοινή δράση.
 
Στην πόλη της Πρέβεζας βρίσκονται τις  τελευταίες μέρες  14 νέες και νέοι  μαζί με τους συνοδούς τους από την  αδελϕοποιημένη με  τον Δήμο μας πόλη Γκρανβίλ  της Γαλλίας.
Τα παιδιά από την Γαλλία μαζί με 12 παιδιά από σχολεία της Πρέβεζας τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Nέα Γενιά σε Δράση΅και πέρσυ πραγματοποίησαν αντίστοιχη επίσκεψη στην  Γκρανβίλ , θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας, τα ήθη και τα έθιμά του, τις παραδόσεις του και τον πλούσιο πολιτισμό του.
Την άτυπη ομάδα της Πρέβεζας συντονίζουν η Χριστίνα Κίτσιου και ο Αλέξανδρος Τέϕας οι οποίοι  όλες αυτές τις μέρες συνοδεύουν τους ϕιλοξενούμενους ενώ  όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν  κάνει τις απαραίτητες επαϕές για την υλοποίηση του προγράμματος.
Το μεσημέρι της Πέμπτης    τα  παιδιά επισκέϕθηκαν τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη , τον ενημέρωσαν για το πρόγραμμα και την εμπειρία τους από τις δράσεις που  υλοποίησαν στην πόλη.
Ο κ.Μπαϊλης καλωσόρισε την ομάδα και τους συνοδούς της, τους ευχήθηκε καλή διαμονή και εξέϕρασε την πεποίθηση ότι μέσα από την υλοποίηση τέτοιων δράσεων  αναπτύσσονται  ισχυροί δεσμοί συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ της νέας γενιάς.
Ο Δήμαρχος προσέϕερε αναμνηστικά δώρα στα παιδιά  και τους  συνοδούς  τους προτρέποντάς τους να   επισκεϕθούν και πάλι την Πρέβεζα  την οποία πρέπει  πλέον να θεωρούν έναν τόπο με πολλούς και καλούς ϕίλους.
Μέσω της κ.Κίτσιου και του κ.Τέϕα  η ομάδα – η οποία διαμένει στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας-ευχαρίστησε τον κ.Μπαϊλη  για την παραχώρηση του χώρου του Ναυτικού Μουσείου , την  ξενάγηση με το τραίνο πόλης και  όλες τις διευκολύνσεις που  παρείχε ο Δήμος προς την ομάδα.
.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ