ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: Πάντα με σταθερά και προσεκτικά βήματα.

Ευχαριστούμε την κ.Ιωάννα Μαλέσκου  για την συνέντευξη  που μας παραχώρησε μέσα από το facebook.


Ε 1. Συγχαρητήρια από εμάς για τον τίτλο στο Παγκρήτιο διαγωνισμό ομορφιάς… Μιλήστε μας λίγο για αυτή σας την εμπειρία.

Α 1. Σας ευχαριστώ πολύ! Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω ότι αναδείχθηκα αναπληρωματική Μις Κρήτη (προσφάτως δημοσίευμα με χαρακτήρισε εσφαλμένα Μις Κρήτη), οπότε και να αποφύγω τυχόν παρεξηγήσεις! Δεν κυνηγάω τίτλους!
Με ό,τι μου απονείμουν, πορεύομαι! (χαχα).Η απόφασή μου να συμμετάσχω στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, έγινε κατόπιν προτάσεως και με μια πολύ όμορφη-χαλαρή συνακόλουθη διάθεση από μεριάς μου. Στα πλαίσια συλλογής εμπειριών, σκέφτηκα: ‘’Γιατί όχι?’’Ο  εν  λόγω θεσμός στην  Κρήτη άλλωστε θεωρείται παράδοση και γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση-αποδοχή. Και κάπως έτσι, έγινε το βάπτισμα του πυρός!

Ε 1.2. Μάθαμε ότι μετά από δικό σου κυνήγι και συζητήσεις, πλέον συνεργάζεσαι  με γνωστό αθηναϊκό πρακτορείο μοντέλων… πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;;

Α 2. Πράγματι, έχω υπογράψει συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο στην Αθήνα. Είναι χαρά μου που έχει ξεκινήσει μια τόσο αξιολόγη και δυναμική συνεργασία. Δε θα ήθελα να περιέλθω σε λεπτομέρειες, το μόνο σίγουρο είναι ότι το εγγύς μέλλον προδιαγράφεται με προοπτική και επιφυλάσσομαι για σπουδαία, νέα πράγματα. Πάντα με σταθερά και προσεκτικά βήματα. Το να προκύπτουν  επαγγελματικές ευκαιρίες στην Αθήνα, είναι αν μη τι άλλο, όνειρο ζωής και μεγάλη ικανοποίηση. Υποδηλώνει ότι άτομα που είναι χρόνια στο χώρο, και καταξιωμένοι, εντοπίζουν κάτι ξεχωριστό σε σένα και σε εμπιστεύονται. Κι αυτό είναι μεγάλη τιμή.    

Ε 1.       Οι
περισσότεροι εδώ στην Πρέβεζα γνωρίζουμε πως εργάζεσαι σαν δασκάλα στο Ηράκλειο
Κρήτης. Εκπαίδευση ή μόντελινγκ λοιπόν;;

Α 3. Η κατεξοχήν ιδιότητά μου, είναι αυτή της εκπαιδευτικού. Αγαπώ το κομμάτι της εκπαίδευσης, αλλά δεν το συγκρίνω με το μόντελινγκ, καθώς το θεωρώ, πάνω από όλα, λειτούργημα. Και τώρα που μιλάμε, είμαι ενεργή δασκάλα.  Αυτό όμως δε με εμποδίζει, να δραστηριοποιούμαι και στο χώρο του μόντελινγκ. Κατανοείτε, βέβαια, ότι συχνά δε δύναμαι να συμμετέχω σε πολλά δρώμενα (πόσο μάλλον στην Αθήνα), καθώς τα εκπαιδευτικά μου καθήκοντα με περιορίζουν. Θέλω να είμαι σωστή και τυπική σε όλες μου τις υποχρεώσεις. Τόσο απέναντι στους μαθητές και συναδέλφους, όσο και στον ίδιο μου τον εαυτό! Δε μου αρέσει να δίνω δικαιώματα. Πόσο μάλλον στο χώρο εργασίας μου. Εξαρχής, είχα δηλώσει ότι θα φροντίσω να τα εξασκώ αξιοπρεπώς παράλληλα (δεδομένου ότι δεν προσβάλλομαι ή εκτίθεμαι αρνητικά από τις ενέργειές μου). Οι επιλογές είναι επιλογές και κάθε φορά ζυγίζω τα δεδομένα μου. Οπότε και θέτω προτεραιότητες. Δυστυχώς, ειδικά τους τελευταίους μήνες, χρειάστηκε να πω όχι σε αξιόλογες προτάσεις που μου έγιναν. Πιστεύω όμως ότι όλα γίνονται για καλό. Και πάντα είμαι της λογικής, ότι τα καλύτερα έρχονται! Η χρυσή εποχή είναι μπροστά κι όχι πίσω μας!

Ε4. Το μόντελινγκ είναι κάτι που το αγαπάς, που θες να ασχοληθείς επαγγελματικά ή είναι για σένα απλά ένα χόμπι;;


Α 4. Ο,τι επιλέγω να κάνω, φροντίζω να το πράττω σοβαρά και με επαγγελματισμό. Δε συγκαταλέγω την ενασχόλησή μου με το μόντελινγκ, στα χόμπι μου. Γιατί όταν βλέπεις κάτι σαν χόμπι, τότε (συνήθως) είσαι και πιο χαλαρός. Κάτι τέτοιο όμως θα ακύρωνε αυτόματα εκείνο που προείπα, περί επαγγελματισμού και υπευθυνότητας. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι το επιλέγω γιατί το αγαπώ. Και ό,τι κάνεις με αγάπη και σεβασμό, μόνο θετική έκβαση μπορεί να έχει! Πολλοί πιστεύουν ότι ο χώρος αυτός είναι κάτι απλό. Η αλήθεια όμως είναι, ότι διαρκώς εκπαιδεύεσαι, μαθαίνεις νέα πράγματα, αποκτάς εμπειρίες και βελτιώνεσαι. Θέλει γερό στομάχι, υπομονή και επιμονή. Σπουδαίο ρόλο παίζει ο χαρακτήρας. Βασική προ’υ’πόθεση είναι να είσαι ταπεινός. Αληθινά ταπεινός. Ακόμη κι όταν νομίζεις ότι έχεις φτάσει ψηλά. Εκεί είναι, κατά τη γνώμη μου, το σπουδαιότερο. Τα μοντέλα, είναι ‘’στρατιώτες’’. Δεν μπορούν να έχουν έπαρση και υφάκι. Άλλο η προσωπικότητα άλλο το τουπέ! 

Ε 5. Μιλήστε μας λίγο για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια.. θα σας δούμε σύντομα πάλι σε κάποιο διαφημιστικό σποτ;;


Α 5.Είμαι ένα δραστήριο και πολυπράγμον άτομο. Οπότε από εμένα, πρέπει να περιμένετε πάντα και κάτι καινούριο!(χαχα) Δε θα βαρεθείτε ποτέ! Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με πολλά. Όχι μόνο με όσα ήδη γνωρίζετε… Πέρα από το κομμάτι της διαφήμισης, στο οποίο σύντομα θα με ξαναδείτε, τόσο στην Κρητική τηλεόραση όσο και σε πανελλαδική εμβέλεια, ετοιμάζω την προσωπική μου ιστοσελίδα και το σπουδαιότερο, ξεκινάω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της τηλεόρασης (σε τοπικό Κρητικό επίπεδο) με μια διαφορετική εκπομπή από τα συνηθισμένα. Μια εκπομπή που θα έχει την υπογραφή και το στίγμα της ‘’Μαλέσκου’’! Όπως καταλαβαίνετε, έχω ένα απαιτητικό μεν, δημιουργικό δε, πρόγραμμα. Έτσι για να μη μένουμε ποτέ στάσιμοι!(χαχα)

Ε6. Και τέλος….πείτε μας τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Πρέβεζα;;



Α 6. Πρέβεζα…Μάλιστα. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, σαφώς και είναι η οικογένειά μου και το πατρικό μου σπίτι. Έπειτα, οικεία πρόσωπα  και αναμνήσεις. Γενέτειρά μου είναι και την αγαπώ. Οι ρίζες είναι ρίζες εξάλλου! Σίγουρα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν καθίσταται εφικτό να ανεβαίνω συχνά. Και περιμένω γιορτές και Καλοκαίρια! Ειδικά το Καλοκαίρι, με τις παραλίες μας και τα γραφικά μας αξιοθέατα! Ωραίο το Αιγαίο, αλλά μεγάλωσα με Ιόνιο. Χρειάζομαι ‘’αέρα’’ Πρέβεζας και βόλτα στα σοκάκια μας! Όπου κι αν είμαι, κουβαλάω πάντα λίγη ‘’Πρέβεζα’’ μέσα μου! Οπότε στο άκουσμα του ονόματος της πόλης μας, χαμογελώ και πλημμυρίζω από γαλήνη!

Εμείς ευχαριστούμε και ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα στην Ιωάννα!!!


Συνέντευξη: Βασίλης Kούρκουλας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites