Σάββατο, 04/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόσκληση Α.ΣΥ.Π σε πραγματικό Debate στην ΟΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.ΣΥ.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Υπέρ του γόνιμου  δημόσιου διαλόγου, με την παρουσία όλων των μέσων ενημέρωσης!
Από την πρώτη στιγμή, έχουμε ταχθεί υπέρ του γόνιμου και δημόσιου διαλόγου, όλων των συνδυασμών, όλων των υποψήφιων δημάρχων Πρέβεζας, για την καλύτερη ενημέρωση των δημοτών.
Πλην όμως, για την πιο αξιόπιστη πληροφόρηση των δημοτών οφείλουμε να παραθέσουμε τα εξής:
1) Ο Δημόσιος διάλογος των υποψηφίων δημάρχων, να διεξαχθεί σε δημόσιο χώρο, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν και δημότες!
2) Να γίνει προσδιορισμός ερωτήσεων και θεματικών ενοτήτων, για τη διευκόλυνση και τη συνοχή του διαλόγου
3) Να συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των τοπικών μέσων ενημέρωσης, στο δημόσιο διάλογο και να θέτουν τον ίδιο αριθμό ερωτήσεων, στον κάθε υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας.
Από την αρχή, τόσο ο κ.Παππάς όσο και ο υποψήφιος του συνδυασμού μας κ. Γιώργος Νίτσας, αντιμετώπισαν  θετικά το ενδεχόμενο του δημόσιου διαλόγου των υποψήφιων δημάρχων η εκπροσώπων των παρατάξεων τους.                                                              
Δηλώνουμε  υπέρμαχοι αυτής της δημοκρατικής διαδικασίας κάτι που και σε δηλώσεις μας έχουμε  τονίσει.                                                                                                                                 Ζητάμε όμως έναν δημόσιο διάλογο, με τους κανόνες που αναφέρουμε παραπάνω και να πραγματοποιηθεί, σε δημόσιο χώρο και με εκπροσώπους όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Προτείνουμε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14-05-2014 στο Πολιτιστικό κέντρο (πρώην ΟΑΣΗ).
Την προετοιμασία της συζήτησης να την καθορίσει επιτροπή που θα αποτελείται από έναν εκπρόσωπο κάθε παράταξης και επιτροπή των ΜΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ