ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΛΑΠΑΣ: Χωρίς πρόγραμμα και θέσεις ο απερχόμενος δήμαρχος

Την πρόταση της παράταξης για την τουριστική κι αγροτική ανάπτυξη της περιοχής και για συνέργειες στους δύο τομείς ώστε να προκύψουν πολλαπλασιαστικά οφέλη, ανέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας, στις ομιλίες που έκανε και τις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους στη Μυρσίνη, το Μιχαλίτσι και το Μύτικα.
Κοινή απαίτηση των κατοίκων, είναι να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα από το Δήμο που θα στοχεύει στη βιώσιμη αλλά και την ισόρροπη ανάπτυξη. Μάλιστα πολλοί κάτοικοι δεν παρέλειψαν να καυτηριάσουν το γεγονός της πλήρους εγκατάλειψης που βιώνουν τα τριάμισι τελευταία χρόνια.
Η πορεία αυτή πρέπει να ανακοπεί… «Η Πρέβεζα δεν δικαιούται να πορευθεί για μία ακόμη πενταετία με τους υπάρχοντες ρυθμούς. Δεν της αξίζει αυτή η κατάσταση. Δεν της αξίζει μια δημοτική αρχή απούσα από όλα» υπογράμμισε ο κ. Κλάπας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος καυτηρίασε επίσης το γεγονός της συνεχούς άρνησης του απερχόμενου δημάρχου να προσέλθει σε διάλογο με τους υπόλοιπους επικεφαλείς των παρατάξεων.
«Εμείς από την πλευρά μας θέσαμε σειρά ερωτημάτων στην απερχόμενη δημοτική αρχή. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Απαξιώνουν κάθε έννοια δημοκρατίας και πολιτικού πολιτισμού. Συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατέθεσε κανένα πρόγραμμα για τη νέα πενταετία, δεν τοποθετείται για τίποτα, δεν παίρνει θέση για τίποτα. Έχει υποχρέωση, έχουμε όλοι υποχρέωση να μιλάμε με ανοιχτά χαρτιά. Εμείς το κάνουμε. Ας εξηγήσει εκείνος τους λόγους για τους οποίους το αποφεύγει. Τι είναι αυτό που τον φοβίζει», υπογράμμισε ο κ. Κλάπας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

29/10/2020, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

29/10/2020, 12:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθήματα πρακτικού τμήματος Βυζαντινής Μουσικής στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης

29/10/2020, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρόστιμο 3 χιλιάδες ευρώ και δεκαπενθήμερο λουκέτο σε κατάστημα στην Πρέβεζα

28/10/2020, 10:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στον απόφοιτο μαθητή του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας Τζόσουα Σπυράλατο το βραβείο “Σπύρος Τσαγκαρόπουλος” για το 2020

28/10/2020, 8:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Π.Ε Πρέβεζας – 51 νέα κρούσματα στην Π.Ε Ιωαννίνων, 3 στην Π.Ε Θεσπρωτίας και 1 στην Π.Ε Άρτας

28/10/2020, 6:39 μμ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ