Δευτέρα, 18/11/2019

Πρόσφεραν λουλούδια στις Πρεβεζάνες για την γιορτή της μητέρας!

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, που μόνο θετικά σχόλια και κριτικές απέσπασε, ανέλαβε η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Συμπαράταξη Πρέβεζας» το Σάββατο 10-5-2014, παραμονή της γιορτής της μητέρας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Παππάς, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Γιώργος Νίτσας» καθώς και υποψήφιοι και υποψήφιες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, μοίραζαν στην οδό Β΄Μπάλκου, στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας, γλάστρες με λουλούδια σε μητέρες και όχι μόνο. Πολλοί ήταν οι Πρεβεζάνοι και οι πρεβεζάνες που είπαν μπράβο στο συνδυασμό «Ανοιχτή Συμπαράταξη Πρέβεζας» για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και κέρδισε τις εντυπώσεις.
Κάθε φορά που μέλη του συνδυασμού «ΑΣΥΠ» μοίραζαν γλάστρες με λουλούδια, αντάλλασσαν χαμόγελα με Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνους και εισέπρατταν «Μπράβο» και «Καλή επιτυχία» στις εκλογές.
Η «ΑΣΥΠ» είχε ετοιμάσει πάγκους με γλάστρες λουλουδιών, που τίμησαν πάρα πολλοί Πρεβεζάνοι, ενώ τα μέλη της ΑΣΥΠ, επισκέφθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο οποίος συνεχάρη το συνδυασμό για την πρωτοβουλία, ενώ είχε και μία ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων τόσο με τον κ. Γιώργο Νίτσα, όσο και με άλλα μέλη του συνδυασμού. Τον κ. Γιαννάκη υποδέχθηκαν θερμά και μάλιστα, πολύς κόσμος, ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του.
Η πρωτοβουλία του συνδυασμού «Ανοιχτή συμπαράταξη Πρέβεζας» παραμονή της γιορτής της μητέρας, ήταν εξαιρετική και δικαίως απέσπασε μόνο θετικά σχόλια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ