Κυριακή, 20/10/2019

Δεν του πέρασε του Λιόλιου – Ξαναζωντάνεψε η Πάργα!

Έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο της είναι από χθες το μεσημέρι η Πάργα, όταν και μπήκε ένα οριστικό τέλος στα καμώματα που τους έκαμε ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Λιόλιος. Όλοι του οι ισχυρισμοί περί δήθεν παράνομης εγκατάστασης τραπεζοκαθισμάτων στα παραλιακά μαγαζιά της Πάργας έπεσαν στο κενό μετά και την καταλυτική παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκου Καχριμάνη και της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βίκυς Ευταξά η οποία έδωσε και την οριστική λύση στο πρόβλημα. Έτσι με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες οι καταστηματάρχες της παραλιακής ζώνης της Πάργας από χθες κιόλας έπιασαν δουλειά ώστε να ξαναμπεί η περιοχή στους φυσιολογικούς της ρυθμούς και να υποδεχθεί τον κόσμο της. 
Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια οι επιχειρηματίες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την πικρία τους για όλη την ταλαιπωρία που υπέστησαν με τα παρακάτω λόγια:
 «Η εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων στην παραλιακή ζώνη της Πάργας είναι ξανά γεγονός.
‘Ύστερα από μια απίστευτη αλλά ευτυχώς σύντομη ταλαιπωρία όλων των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη της Πάργας ,έληξε αυτό το τελείως παράλογο και αναίτιο γεγονός . Τα καταστήματα βρήκαν ξανά τους ρυθμούς τους. Το μεσημέρι όλες οι επιχειρήσεις άνοιξαν εκ νέου και είναι έτοιμες να υποδεχθούν όλους τους επισκέπτες της πόλης μας .
Οι επιχειρηματίες της παραλιακής ζώνης σας εύχονται Καλή και Ειρηνική Πρωτομαγιά ..»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ