Τετάρτη, 13/11/2019

Μιλτιάδης Κλάπας: «Καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν κατά συνείδηση»

Η Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους έδωσαν την μάχη των δημοτικών εκλογών μαζί μας. Όσους μας ψήφισαν, μας στήριξαν, μας βοήθησαν.
Όλη αυτήν την περίοδο αναπτύξαμε ένα ολοκληρωμένο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα για τον δήμο. Σύγχρονο, καινοτόμο, ριζοσπαστικό, διεκδικητικό που απαντούσε στα μείζονα προβλήματα της περιοχής. Προβάλαμε τις θέσεις της νέας αυτοδιοίκησης που γεννήθηκε στην κρίση. Αναδείξαμε μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών.
Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέλεξαν όμως με διαφορετικά κριτήρια. Σεβόμαστε την επιλογή τους.
Η Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας θα συνεχίσει πλέον εντός του δημοτικού συμβουλίου να υπερασπίζεται όσα προγραμματικά διακήρυξε με ευθύνη και συνέπεια.
Στην ολομέλεια του συνδυασμού μας χθες Τρίτη 20 Μαΐου επικυρώσαμε ομόφωνα την πρόθεση μας αυτή καθώς και την στάση μας στον δεύτερο γύρο.
Καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν κατά συνείδηση αξιολογώντας την ποιότητα των προγραμμάτων των συνδυασμών, την ικανότητα των προσώπων και την αξιοπιστία τους.
Συνεχίζουμε, αντλούμε την δύναμή μας από την αγάπη μας για την αυτοδιοίκηση την Πρέβεζα και τους ανθρώπους της. Με αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ