Πέμπτη, 09/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Οι κεντρικές ομιλίες του Μιλτιάδη Κλάπα

Με τρεις ανοιχτές συγκεντρώσεις ολοκληρώνει την προεκλογική της εκστρατεία η παράταξη «Δύναμη Ενότητα και Δημιουργίας». Σε όλο το προηγούμενο διάστημα ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφθηκαν το σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου, συναντήθηκαν με φορείς, συζήτησαν με εκπροσώπους συλλόγων και οργανώσεων, τοποθετήθηκαν για όλα τα σοβαρά προβλήματα του τόπου, κατέθεσαν το πρόγραμμα και τις προτάσεις τους.
Η Πρέβεζα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Το πισωγύρισμα πρέπει να λάβει τέλος. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο χαμένο χρόνο, για άλλες χαμένες ευκαιρίες.
Είναι η ώρα της ευθύνης…
Η πρώτη από τις τρεις ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας, θα γίνει σήμερα στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Καναλίου.
Αύριο Πέμπτη, στις οκτώ και μισή ο κ. Κλάπας θα μιλήσει στην παραλία της Πρέβεζας, στην Πλατεία Ελευθερίας και την Παρασκευή η προεκλογική εκστρατεία θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Λούρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ