Δευτέρα, 18/11/2019

Στην Πρέβεζα το 17ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπ/σης «Ακριτίδεια 2014»

Μία αξιόλογη αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί το φετινό καλοκαίρι στο Δήμο Πρέβεζας, στο χρονικό διάστημα από 25 έως και 29 Ιουνίου 2014, έπειτα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Πρέβεζας.
Πρόκειται για το 17ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπ/σης «Ακριτίδεια 2014», στο οποίο δάσκαλοι και νηπιαγωγοί από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο, θα έρθουν κοντά και θα συζητήσουν μέσα από τον αθλητισμό.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι 20 και πλέον ομάδες και πάνω από 400 δάσκαλοι (ίσως μαζί και με τις οικογένειές τους), θα καταλύσουν στην Πρέβεζα για αρκετές ημέρες και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας.
Πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα ιστορικά μνημεία του Νομού Πρέβεζας, να γευθούν τις τοπικές νοστιμιές στα καταστήματα του Δήμου Πρέβεζας και να διασκεδάσουν, παρακολουθώντας μουσικοθεατρικές παραστάσεις.
Επιδίωξή μας είναι ολόκληρη η πόλη, η τοπική κοινωνία να «αγκαλιάσει» αυτή τη διοργάνωση, να αποδείξει στους παραπάνω από 400 επισκέπτες, πως Πρέβεζα και φιλοξενία είναι λέξεις συνώνυμες και να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ