Κυριακή, 20/10/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην ΟΑΣΗ η έναρξη του 12ου Preveza Jazz Festival λόγω καιρικών συνθηκών

Οι διοργανωτές του 12ου Preveza Jazz Festival ανακοινώνουν πως η έναρξη που είναι προγραμματισμένη για σήμερα 30 Μαΐου και ώρα 9:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας (Πρώην ΟΑΣΗ) λόγω των άστατων καιρικών φαινομένων. Τις επόμενες ημέρες ο τόπος διεξαγωγής του Preveza Jazz Festival θα εξαρτηθεί από τις τότε καιρικές συνθήκες!
Αναλυτικά το πρόγραμμα για σήμερα Παρασκευή 30/5/2014

Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας 

Είναι η δεύτερη χρονιά που το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας συμμετέχει στο Preveza Jazz Festival. Έξι ταλαντούχοι μαθητές σε συνθέσεις από Κούβα, Πορτογαλία, Σερβία και Ελλάδα. Συμμετέχουν οι:
Σπυράλατος Κέιλεμπ  ( φλάουτο)
Δημητρακόπουλος Αριστοτέλης (σαξόφωνο)
Πεσλής Αργύρης (τρομπέτα)
Βραχλιώτη Βιβίαννα (ηλεκτρική κιθάρα)
Κωτσούλας Πυθαγόρας (ηλεκτρικό μπάσο)
Πουτέτσης Νίκος (τύμπανα)
Υπεύθυνος καθηγητής  Τσούκης Γιώργος

Diminuita Swing Trio (Eλλάδα)

Ασχολούνται με το ευρωπαϊκό swing ή αλλιώς jazz manouche. Tην ευρωπαϊκή δηλαδή εκδοχή του swing με έγχορδα, όπως πρωτοπαίχτηκε τη δεκαετία του ’30 από τους Django Reinhartd- Stephane Grapelli με το Hot Club de France. Στις εμφανίσεις τους παρουσιάζουν πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος, από τον πρώτο τους επίσημο δίσκο με τίτλο ‘a-rhythmology’, με έμφαση στον καθαρό, φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων και στην ελευθερία της μουσικής, αυτοσχεδιαστικής έκφρασης  αλλά και διασκευές άλλων συνθετών. Το σχήμα αποτελούν οι:
Γιώργος Παπαδογιάννης (κιθάρα)
Έφη Σαράντη  (κιθάρα)
Κώστας Πατσιώτης  (κοντραμπάσο)
www.diminuita.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ