ΠΡΕΒΕΖΑ: Ταγός του μνημονίου και της Τρόικας ο κ. Μπαΐλης

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί . . .ΠΡΟΣΟΧΗ το παίζουν και ανεξάρτητοι . . .

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Δημοτική Αρχή πρόκειται να ακολουθήσει τις επιταγές της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου και να ασκήσει έφεση ενάντια στην πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας που δικαιώνει τους Σχολικούς Φύλακες. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι υπάλληλοι των ΟΤΑ του Δήμου Πρέβεζας ενώ ο κ. Μπαΐλης στήριζε (έτσι έδειχνε τουλάχιστον) τον δίκαιο αγώνα των σχολικών φυλάκων, τώρα αυτός και η Δημοτική του αρχή καταθέτουν έφεση για την ακύρωση της απόφασης . . . εκτελώντας βεβαίως εντολές άνωθεν!Εάν κάτι τέτοιο ισχύει τότε το μέγεθος της υποκρισίας είναι τεράστιο και άντε να εμπιστευτείς αυτόν τον άνθρωπο να διοικήσει την πόλη σου για άλλα 5 χρόνια . . .

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πολιτών δήμου Πρέβεζας


ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. Η  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Όπως όλοι γνωρίζουμε οι σχολικοί φύλακες της πόλης μας κέρδισαν πρόσφατα τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για να μείνουν στις δουλειές τους. Ανάμεσα στους «συμπαραστάτες» ήταν ο Δήμαρχος Πρέβεζας και η δημοτική πλειοψηφία που διεκδικούν ξανά τη δημοτική εξουσία(εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδο). Αφού ο κ. Μπαίλης το έπαιξε δήμαρχος του λαού(όπως κάνουν όλοι οι ομοϊδεάτες του ανά την Ελλάδα) έρχεται μαζί με τη δημοτική πλειοψηφία και ασκεί έφεση ενάντια στην απόφαση που δικαιώνει τους σχολικούς φύλακες!!!
Θαυμάστε επιχειρηματολογία:  
1. « …ακόμα και οι ανά την Ελλάδα σχολικοί φύλακες , οι οποίοι βρέθηκαν στις συγκεκριμένες θέσεις σήμερα, μετά την μετατροπή της εργασιακής τους σχέσης σε αορίστου χρόνου , παρότι γνώριζαν ότι δε διορίστηκαν αξιοκρατικά…». Με λίγα λόγια οι της δημοτικής πλειοψηφίας διορίστηκαν στις δουλειές τους με αξιοκρατία και κάνουν τις δουλειές τους με την αξία τους και όχι με ξένες πλάτες…… ΕΛΕΟΣ
2. «…είναι δίκαιο οι αποχωρήσεις να ξεκινήσουν από όπου υπήρξαν μη διαφανείς διαδικασίες διορισμού..» . Με λίγα λόγια οι δουλειές που μοιράζουν οι της δημοτικής πλειοψηφίας είναι με διαφάνεια,  ενώ δεν πιέζουν για διορισμούς ημετέρων στον ιδιωτικό τομέα σε όποιον έρχεται να ανοίξει μια δουλειά στη Πρέβεζα… ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΟΦΙΑ
3. «…πίσω από το πρόγραμμα εκπαίδευσης υποκρύπτονταν κερκόπορτα εισόδου στο δημόσιο υπό πλήρως αδιαφανείς διαδικασίες..» Σε αυτό συναίνεσαν οι της δημοτικής πλειοψηφίας που εφάρμοζαν την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και όχι οι σχολικοί φύλακες που πήγανε για μια αξιοπρεπή δουλειά.  
4. Το ποιο ωραίο!!! «…Οι αποφάσεις μας αυτές λαμβάνονται στα πλαίσια της αναγκαστικής μας συμμόρφωσης στις μνημονιακές μας υποχρεώσεις δανεισμού μας…!!!!».   Τοπικοί πράκτορες της συγκυβέρνησης και της τρόικας δηλαδή που  εφαρμόζουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό σε τοπικό επίπεδο.

Πίσω απ τα κροκοδείλια δάκρυα που έριχναν τόσες μέρες για το μέλλον των σχολικών φυλάκων κρύβονταν η απόλυτη και απαρέγκλιτη εναρμόνιση τους με τις επιλογές της κυβέρνησης για άμεση απόλυση των εργαζομένων και ένα δήμο φέουδο των ιδιωτικών  επιχειρήσεων και εργολάβων που ετοιμάζονται να πάρουν τις δουλειές!!!!
Αυτό το δήμο θέλετε να εξυπηρετήσετε κ. Μπαίλη μαζί με τη δημοτική σας πλειοψηφία;; Για αυτό το δήμο έχετε το θράσος να ξαναζητάτε τη ψήφο του Πρεβεζάνικου λαού;;; Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε το έργο σας με μαζικές απολύσεις και εξευτελισμό του κάθε εργαζόμενου του δήμου ;;;. Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλους τους «ικανούς» φερέλπιδες υποψήφιους δημάρχους, μαζί με τα επιτελεία τους, οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν με μεγαλύτερη «μαεστρία» το πλαίσιο της κοινωνικής βαρβαρότητας που έχουν επιβάλει στις ζωές μας, χωρίς σύγκρουση με την πολιτική της συγκυβέρνησης, της Ε.Ε και του ΔΝΤ για να ανοίξει ένας άλλος δρόμος για το λαό και το τόπο.
Όσον αφορά τον κ. Μπαίλη το μόνο που του απομένει είναι να παραιτηθεί ΤΩΡΑ και να αποσυρθεί από την υποψηφιότητά του γιατί είναι  επικίνδυνος  για το λαό της Πρέβεζας. Καλούμε  το λαό της Πρέβεζας να σταθεί στο πλευρό των σχολικών φυλάκων αλλά και σε κάθε εργαζόμενο του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που απολύεται.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πολιτών δήμου Πρέβεζας
υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θάνης


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites