Πέμπτη, 28/05/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) κλοπές από καταστήματα στην Πρέβεζα

Δράστης είναι ένας 24χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, πέντε κλοπές από καταστήματα που είχαν συμβεί τον τελευταίο χρόνο σε περιοχές της Πρέβεζας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου ημεδαπού για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Η εξιχνίαση των υποθέσεων είναι απότοκος  στοχευμένων αναζητήσεων  αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας.
Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις κλοπών που διέπραξε ο 24χρονος. Πιο συγκεκριμένα :
• Την 06-04-2013 τα ξημερώματα, στα Ριζά Πρέβεζας,  αφού παραβίασε παράθυρο ψησταριάς, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.
• Την 12-09-2013 τα ξημερώματα στην πόλη της Πρέβεζας, αφού εισήλθε σε ψησταριά από ανοιχτό παράθυρο, αφαίρεσε πενήντα (50) ευρώ.
• Την 09-08-2013 τα ξημερώματα,  στο Κανάλι Πρέβεζας,  αφού εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκλεψε από τσάντες υπαλλήλων το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.
• Την 20-08-2013 αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, αφού διέρρηξε παντοπωλείο, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
• Την 22-08-2013 τα ξημερώματα στην Πρέβεζα, παραβίασε παράθυρο αναψυκτηρίου, χωρίς να αφαιρέσει τελικά κάτι.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 24χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ