Δευτέρα, 06/07/2020

»Το υπουργείο Υγείας δίνει στον Παναγιώτη τη χαριστική βολή για την ζωή του»

Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Γεωργοτάς
, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, προχώρησε στην παρακάτω ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του μικρού Πάνου, καθώς και με τις εξελίξεις που υπάρχουν όσον αφορά τη βοήθεια του υπουργείου Υγείας.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γεωργοτά:

«Με λύπη θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι το υπουργείο Υγείας (υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και Σταμούλης Στέφανος) μετά από δυο μήνες υποσχέσεων και κοροϊδίας, ότι το υπουργείο θα καλύψει μέρος τον χρημάτων της νοσηλείας του Παναγιώτη στη Νέα Υόρκη, λάβαμε αρνητική απάντηση διότι η θεραπεία αυτή είναι πειραματική.

Δίνοντας εμείς στοιχεία ότι η θεραπεία αυτή είναι η μοναδική που μπορεί να έχει κάποια αποτελέσματα έστω και αν είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο για τη ζωή του Παναγιώτη (0% πιθανότητες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά 70% στην Αμερική) η απάντηση ήταν πάλι αρνητική.

Δυστυχώς τα πράγματα για τον Παναγιώτη δεν είναι όπως τα θέλαμε (στην Αθήνα δεν μπόρεσαν ούτε να καταστείλουν τη νόσο αλλά το αντίθετο) όταν ήρθαμε στη Νέα Υόρκη διαπιστώσαμε ότι το μέγεθος του προβλήματος είναι μεγαλύτερο και ότι ο Παναγιώτης πρέπει να κάνει θεραπείες ξεχωριστά από αυτές για τις οποίες ήρθαμε ανεβάζοντας κατά πολύ το κόστος (125.000 δολάρια μέχρι τώρα επιπλέον από τα 265.000 δολάρια που ήταν στην αρχή).

Θέλω με αυτό να πω ότι το υπουργείο Υγείας δίνει στον Παναγιώτη τη χαριστική βολή για την ζωή του.

Ο Παναγιώτης όμως δίνει τη μεγαλύτερη μάχη με συμπαραστάτες όλους εσάς και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν βγαίνει από τα χείλη αλλά μέσα από την ΚΑΡΔΙΑ μας.

Όσο για τους παραπάνω του υπουργείου, τους αφήνω στην κρίση σας.

Τελικά ποια πατρίδα και ποια Ελλάδα θέλουμε για τα παιδιά μας……….

Ευχαριστώ»

pluscorfu.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ