Ψηφοδέλτιο νίκης της Π.Ο.Φ.Ε-Ε. για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ηπείρου

Είναι η μόνη παράταξη -και μάλιστα ανεξάρτητη- που κατόρθωσε να κατεβάσει πλήρες ψηφοδέλτιο!

Με ψηφοδέλτιο νίκης, ελπίδας και προοπτικής, που σε περίοδο κρίσης και απαξίωσης, εγγυάται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανανέωση, την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα, που θα πρέπει να έχει η νέα διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου, κατεβαίνει στις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου η Π.Ο.Φ.Ε-Ε. (Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων-Επαγγελματιών). Πρόκειται για μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, που έχει ως κεντρικό στόχο να βγάλει επιτέλους το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου από την αδράνεια και το τέλμα. Είναι η μόνη παράταξη που κατόρθωσε να κατεβάσει πλήρες ψηφοδέλτιο με δέκα (10) οικονομολόγους, ανάμεσα στους οποίους είναι επιστήμονες με σημαντική εμπειρία στα επιμελητηριακά δρώμενα αλλά και νέα φρέκα μυαλά, με όρεξη και διάθεση για προσφορά. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το ψηφοδέλτιο της Π.Ο.Φ.Ε-Ε. είναι πέρα και πάνω από κομματικά χρίσματα και λοιπά πολιτικά ή βουλευτικά κέντρα χειραγώγησης. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι με αρχές, πρόγραμμα και διάθεση για σκληρή δουλειά να δώσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη για την αναβάθμιση του επαγγέλματος του οικονομολόγου, την ανάδειξη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου σε πυλώνα ανάπτυξης  αλλά ταυτόχρονα και για την τόνωση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου. Στο κοινό για όλη την Ήπειρο ψηφοδέλτιο, υποψήφιοι από την Άρτα και την Πρέβεζα, είναι οι: Βασιλάκης Δημήτριος του Φίλιππου, Κλάγκου Παναγιώτα του Θωμά και Κονταξή Μαρία του Ιωάννη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites