Παρασκευή, 25/09/2020

Στη “γειτονιά των αγγέλων” ο Ναπολέων Φραγκούλης

Χθες το βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου νοσηλευόταν με ασθένεια του αίματος,
άφησε την τελευταία του πνοή ο αδελφός του πρώην αντιδημάρχου Πρέβεζας κ. Γιώργου Φραγκούλη,  Ναπολέων Φραγκούλης σε ηλικία 67 ετών.
Ο Ναπολέων Φραγκούλης, ήταν…

…εφοριακός και πολύ γνωστός και αγαπητός στους Βολιώτες, τόσο για την επιτυχημένη επαγγελματική του θητεία, όσο και από την ανιδιοτελή προσφορά του στο βολιώτικο μπάσκετ και ιδιαίτερα στην Ανάληψη και στον Γ.Σ.Βόλου όπου είχε πολυετή θητεία στις διοικήσεις των δύο συλλόγων. Σεμνός και διακριτικός προσέφερε με ανιδιοτέλεια τη βοήθειά του σε όσους του τη ζητούσαν.
Ο Ναπολέων Φραγκούλης ευτύχησε να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη γνωστή οικονομολόγο-φοροτεχνικό Ευγενία Φραγκούλη-Μεγαγιάννη, η οποία επίσης έχει μεγάλη θητεία και προσφορά στο βολιώτικο μπάσκετ και ιδιαίτερα στο γυναικείο. Ο εκλιπών άφησε πίσω του τη σύζυγό του Ευγενία και δύο κόρες, την Όλγα Φραγκούλη επιχειρηματία – διαιτητή μπάσκετ και την οικονομολόγο Γεωργία Φραγκούλη.
Η κηδεία του Ναπολέοντα Φραγκούλη θα γίνει σήμερα στις 3.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Η οικογένεια του, αντί στεφάνων παρακαλεί τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.
 Goalpost.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ