ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπατάλη ωρών στο Δημοτικό Συμβούλιο για μια απλή μετατόπιση δρόμου

Η Πόλη της Πρέβεζας αντιμετωπίζει χιλιάδες προβλήματα. . . όπως αυτό με τα σκουπίδια, με τους κατσικόδρομους που έχουν σπάσει τα οχήματα των πολιτών,
προβλήματα ανάπτυξης,προβλήματα οικονομικά και κάποιοι έσυραν σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας να ασχοληθεί με κάτι τελείως απλό που το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι πρόσβαση . . . Τόσο απλό, τόσο ξεκάθαρο! Μιλάμε για το θέμα της μετατόπισης ενός δρόμου στην περιοχή του Καρυδά, ο οποίος θα βοηθήσει τόσο τους ιδιοκτήτες των κτημάτων στην περιοχή να αξιοποιήσουν την περιουσία τους, όσο και το Δήμο στο να προχωρά στον πιο εύκολο καθαρισμό του αύλακα στον Καρυδά ο οποίος κινδυνεύει με υπερχείλιση. Ωστόσο η παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου της Πρέβεζας κυριευμένη από φόβο και ίσως υπό την απειλή έντεχνων αντιδράσεων διαφόρων , επειδή τα εν λόγω κτήματα ανήκουν σε επώνυμο επιχειρηματία της πόλης μας δεν έκαναν αποδεκτό το αίτημα του ιδιοκτήτη των οικοπέδων. Λαμπρή εξαίρεση όλων ο επικεφαλής της παράταξης Ανάπτυξη Τώρα Γιώργος Νίτσας, ο οποίος με μια σύντομη τοποθέτηση χωρίς μακρυγορίες, έθεσε το ζήτημα στην σωστή του διάσταση.   Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας αντί να ασχολείται με τα μείζονα να ασχολείται με τα ελάσσονα . . .    


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Δημοσκόπηση για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στον Νόμο – Τα ονοματα που παίζουν

27/01/2023, 6:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έπεσε χιόνι στα ορεινά του Δήμου Ζηρού

27/01/2023, 2:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθίζηση προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικό δρόμο της Καμαρίνας

27/01/2023, 2:03 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Και με τη βούλα παράνομη η απόφαση επιλογής Γενικού Διευθυντή από τη ΔΕΥΑΠ

27/01/2023, 1:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αποθήκη τυλίχθηκε στις φλόγες στο Νεοχώρι – Για εκρήξεις κάνουν λόγο οι κάτοικοι

27/01/2023, 1:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενοικιάζεται πολυτελές κατάστημα

27/01/2023, 11:00 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites