ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπατάλη ωρών στο Δημοτικό Συμβούλιο για μια απλή μετατόπιση δρόμου

Η Πόλη της Πρέβεζας αντιμετωπίζει χιλιάδες προβλήματα. . . όπως αυτό με τα σκουπίδια, με τους κατσικόδρομους που έχουν σπάσει τα οχήματα των πολιτών,
προβλήματα ανάπτυξης,προβλήματα οικονομικά και κάποιοι έσυραν σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας να ασχοληθεί με κάτι τελείως απλό που το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι πρόσβαση . . . Τόσο απλό, τόσο ξεκάθαρο! Μιλάμε για το θέμα της μετατόπισης ενός δρόμου στην περιοχή του Καρυδά, ο οποίος θα βοηθήσει τόσο τους ιδιοκτήτες των κτημάτων στην περιοχή να αξιοποιήσουν την περιουσία τους, όσο και το Δήμο στο να προχωρά στον πιο εύκολο καθαρισμό του αύλακα στον Καρυδά ο οποίος κινδυνεύει με υπερχείλιση. Ωστόσο η παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου της Πρέβεζας κυριευμένη από φόβο και ίσως υπό την απειλή έντεχνων αντιδράσεων διαφόρων , επειδή τα εν λόγω κτήματα ανήκουν σε επώνυμο επιχειρηματία της πόλης μας δεν έκαναν αποδεκτό το αίτημα του ιδιοκτήτη των οικοπέδων. Λαμπρή εξαίρεση όλων ο επικεφαλής της παράταξης Ανάπτυξη Τώρα Γιώργος Νίτσας, ο οποίος με μια σύντομη τοποθέτηση χωρίς μακρυγορίες, έθεσε το ζήτημα στην σωστή του διάσταση.   Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας αντί να ασχολείται με τα μείζονα να ασχολείται με τα ελάσσονα . . .    


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

22/01/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : 120 δόσεις για χρέη από δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου

22/01/2021, 7:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Γεωργάκου – Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

22/01/2021, 7:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites