ΥΛΙΚΑ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕΤΡΙΑ (οχι πολυ ψιλα)
ΚΙΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΕΝΑ
ΖΑΜΠΟΝ Η ΜΠΕΙΚΟΝ
ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΙΝΗ ΚΟΜΕΝΗ
ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΜΕΝΗ
ΤΡΙΜΕΝΗ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ(υπαρχει ετοιμη σε σακουλακι)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Σ ΕΠΗΛΙΝΟ Η ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΣΚΕΥΟΣ,ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .
ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ.
ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΡΙΜΕΝΗ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΙΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΡΑΦΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΤΥΡΙ.
μυστικα
ειναι καλυτερα να γινετε σε πλατυ ανοξειδωτο σκευος οπωσ τσην φωτο γιατι κρυωνει πιο ευκολα αλλα παει και το τυρι παντου σε ολη την μακαροναδα.
μπορειτε να βαλετε και αλλα μαλακα τυρια ,αλλα εγω σας προτεινω μοτσαρέλα γιατι δεν εχει λιπαρα και δεν ειναι αλμυρη