Πέμπτη, 01/10/2020

Καζάνι που βράζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα!

Ένταση επικράτησε στο στούντιο του Prisma 95,1 καθώς καλέσμένος του Κώστα Καζαντζίδη ήταν ο κ Βαγγέλης Γκαρτζονίκας για να μιλήσει για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Σε παρέμβαση που έκανε ο κ Πετρόπουλος η σύγκρουση μεταξύ του κ Γκαρτζονίκα με του πρόεδρου του ΠΑΣ κ Πετρόπουλο ήταν ιδιάιτερα έντονη με σκληρούς χαρακτηρισμούς. Αιχμή του δόρατος τα οικονομικά του ΠΑΣ Πρέβεζα πέρυσι αλλά και οι χειρισμοί της διοίκησης.

«Εβαλες τρικλοποδιές σε ανθρώπους για να μη μας βοηθήσουν» ανέφερε ο κ Πετρόπουλος στον κ Γκαρτζονίκα. «Σας έβγαλα πρωταθλητές και σας κακοφάνηκε» απάντησε ο κ Γκαρτζονίκας.

Η συζήτηση πραγματικά κάποια στιγμή ξέφυγε από τον έλεγχο…

Ακούστε το απόσπασμα με την εκρηκτική συζήτηση Γκαρτζονίκα – Πετρόπουλου στον Prisma 95,1

Νωρίτερα ο κ Βαγγέλης Γκαρτζονίκας έκανε τη δική του κριτική στην ομάδα και τη διοίκηση:

Αρχικά στην εκπομπή μίλησε συνεργάτης του Prisma κ Τάκης Ρούσσος ο οποίος έκανε κριτική για όσα συμβαίνουν στη διοίκηση της ομάδας, παρέμβαση έκανε ο αρχηγός της ομάδας ο κ Αμάραντος και τόνισε ότι ο Πετρόπουλος χθες έκανε προσωπικές δηλώσεις, κρατώντας ο ίδιος αποστάσεις.

Αναφέρθηκε στην χθεσινή αποστολή στην Λάρισα και μίλησε για τον πρόεδρο του ΠΑΣ Πρέβεζα λέγοντας πως ο Πετρόπουλος μπορεί να κάνει αυτό που θέλει. Το θέμα είναι να υπάρχει όπως είπε ο κ Αμάραντος συστράτευση όλων όσων ενδιαφέρονται για την ομάδα.
Αυτό που έκανε χθες ο Πετρόπουλος ήταν Απαράδεκτο ανέφερε ο κ Αμάραντος με την ομάδα να παίζει ένα ματς και ο κ Πετρόπουλος να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Ακούστε το απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ