ΠΡΕΒΕΖΑ: Ασφαλτοστρώσεις εντός της πόλης – Εκτεταμένες εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών σε όλο το εύρος του Δήμου

Σε ασφαλτοστρώσεις συνολικού ύψους 115 χιλιάδων ευρώ και χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ, προχωρά το αμέσως επομενο διάστημα ο Δήμος της Πρέβεζας.

Μετά την υπογραφή  της σύμβασης θα  ξεκινήσουν  εργασίες διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης τμήματος της Λ.Ειρήνης, ασφαλτόστρωση οδών στον Παντοκράτορα, ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση τμήματος παραλιακής οδού έναντι Μνημείου Ναύτη καθώς και  ασφαλτόστρωση στον οικισμό Δροσιάς, με σκοπό να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα και η βελτίωση της ασφάλειας των οδηγών και των πεζών.
Παρεμβάσεις θα γίνουν  στις  οδούς Μάτζαρου, Τσαμαδού, Πίνδου, σε τμήματα της Λ.Ειρήνης στον Παντοκράτορα(από τον κόμβο της κεντρικής οδού έως την οδό Αδραμίτου) και σε άλλα σημεία της πόλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Το αμέσως επόμενο διάστημα όμως, και συγκεκριμένα μέσα στον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν από τον Δήμο της Πρέβεζας εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Η πρώτη εργολαβία χρηματοδοτείται κατά 250 χιλιάδες ευρώ από το Υπουργείο Ανάπτυξης και κατά 60 χιλιάδες ευρώ από την ΣΑΤΑ του Δήμου Πρέβεζας και αφορά  αποκαταστάσεις δρόμων και άλλων ζημιών σε Μυρσίνη, Μεγαδέντρο, Ανω Λυγιά, Ριζά, Βράχο, Φλάμπουρα, Μιχαλίτσι , Κρυοπηγή καθώς και μια μεγάλη παρέμβαση στον Μύτικα προκειμένου να προστατευθεί  προσωρινά η θέση στο σημείο της κατολίσθησης και να αποτραπεί η εισροή υδάτων στο  διαταραγμένο έδαφος.
Μια δεύτερη εργολαβία η οποία χρηματοδοτείται κατά 80 χιλιάδες ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών  και κατά 20.737 ευρώ από την ΣΑΤΑ του Δήμου περιλαμβάνει αποκαταστάσεις  και έργα πρόληψης  καταστροφών στην Βρυσούλα, το Ανω και Κάτω Κοτσανόπουλο, την Καμαρίνα και τις  Εκκλησιές.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Θανασάκης του Αρκά ψάχνει την … Θίθυ του στην Πρέβεζα

24/01/2021, 10:18 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Θεσπρωτικό : Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα γίνουν δωρεάν rapid test για τον γενικό πληθυσμό

24/01/2021, 9:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δωρεάν έλεγχος COVID – 19 για εκπαιδευτικούς και μαθητές άνω των 16 ετών

24/01/2021, 9:39 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites