ΠΡΕΒΕΖΑ: ”Γινκαμαν ρεζίλι κ. Μπαΐλη . . .”-Έχασε ξανά την Γαλάζια Σημαία η Κυανή Ακτή;

Εδώ θα ταίριαζε απόλυτα το γνωστό λαϊκό τραγούδι . . . Γκρέμιστα , Γκρέμιστα όλα πια!!!
Δεν θα κυματίζει όπως όλα δείχνουν η Γαλάζια Σημαία με την οποία “βραβεύθηκε” φέτος η παραλία της Κυανής Ακτής για το επόμενο του καλοκαιριού, αλλά και για το 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε πως η Κυανή Ακτή δεν πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και κριτήρια για να είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία και έτσι ο επιθεωρητής που επισκέφθηκε την παραλία περί τα μέσα Αυγούστου με μια επιστολή καταπέλτη προτείνει στην  Εταιρία Προστασίας της Φύσης που είναι υπεύθυνη για τις γαλάζιες σημαίες, την αφαίρεση της γαλάζιας σημαίας από την Κυανή Ακτή. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ξαναγίνει “υποστολή” της  γαλάζιας σημαίας, τότε η Κυανή Ακτή δεν θα έχει την δυνατότητα να είναι βραβευμένη Ακτή με Γαλάζια Σημαία του χρόνου και αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τον τουρισμό μας. Ο υπεύθυνος για αυτόν τον διασυρμό της πόλης μας, που δεν είναι άλλος από τον Δήμο Πρέβεζας ο οποίος δείχνει για ακόμα μια φορά περίσσια ανικανότητα αφού κραυγάζει από μακριά πως δεν διδάσκετε από τα λάθη του παρελθόντος, αν μη τι άλλο τα επαναλαμβάνει εγκληματώντας εις βάρος της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιστολή κάνει αναφορά και την Ακτή Μονολιθίου, αναφέροντας πως η κατάσταση της είναι ικανοποιητική . . .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

22/01/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : 120 δόσεις για χρέη από δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου

22/01/2021, 7:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Γεωργάκου – Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

22/01/2021, 7:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites