Αποθέωση για τον Μάριο Φραγκούλη στην Πρέβεζα

 Μια μοναδική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτή Μάριος Φραγκούλης κατά την διάρκεια της συναυλίας του που πραγματοποιήθηκε στο Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος” στην πόλη της Πρέβεζας την Δευτέρα το βράδυ 19 Αυγούστου 2013.
Το διψασμένο Πρεβεζάνικο κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά το Δημοτικό Κηποθέατρο εκστασιασμένο από την μελωδική φωνή και το ρεπερτόριο του διεθνούς φήμης Έλληνα ερμηνευτή δεν σταμάτησε να χειροκροτεί με αποτέλεσμα ο Μάριος Φραγκούλης με την Έλενα Χούντα που συνόδευε στο πιάνο να μην μπορούν να κατέβουν από την σκηνή. Τα είχε όλα η χθεσινή βραδιά, είχε και χιούμορ αφού μόλις ο Μάριος Φραγκούλης παρουσίασε στο κοινό την Έλενα Χούντα κάποιος από το κοινό αναφώνησε ”Πρώτη φορά χειροκροτώ την Χούντα . . .” Ο Μάριος Φραγκούλης συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ξεχωριστής πορείας στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο χθες στην Πρέβεζα. Ο δημοφιλής ερμηνευτής μεταφέρε με την δύναμη της φωνής του στην μοναδική ατμόσφαιρα διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical-Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin, ενώ από την μαγευτική αυτή συναυλία δεν έλειψαν μελωδίες όπως “ο Κεμάλ” του Μάνου Χατζηδάκι και το “μεγάλο ερωτικό” του Μίκη Θεοδωράκη. Ο Μάριος Φραγκούλης είναι σίγουρο πως μετά από την θερμή υποδοχή που του επιφύλασσε το κοινό της Πρέβεζας έφυγε από την πόλη της Πρέβεζας με γεμάτες τις μπαταρίες του για να συνεχίσει το μουσικό του ταξίδι με επόμενο σταθμό την όμορφη Ρόδο όπου στις 21/8 στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου θα τραγουδήσει υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσέληνου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites