”Τους ψάχνουν στα βουνά και αυτοί πίνουν μπύρες στο Μονολίθι . . .”

Ένα απλό πέταγμα του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ πάνω από τον Πρέβεζάνικο ουρανό ήταν αρκετό για να δουλέψει η φαντασία και να ακούσουμε από το πρωί κάθε ευφάνταστο σενάριο σχετικά με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν από νωρίς το πρωί ,κάνοντας λόγο για πυροβολισμούς στο κέντρο της Πρέβεζας και συνέχισαν κατά το μεσημεράκι μιλώντας για την σύλληψη των δύο δραπετών στην Κυανή Ακτή…
Είναι λοιπόν κάτι τέτοιες στιγμές που καταλαβαίνεις…που ζεις!!! 
Στην συνέχεια η παραπληροφόρηση έδωσε την θέση της στο …χιούμορ αφού κάθε λογής ατάκα όπως αυτή που διαβάζετε στον τίτλο ακούγετε σε κάθε παρέα που διακωμωδεί το τριήμερο κυνηγητό  της αστυνομίας με τους δραπέτες! 
Πέραν όμως από την διακωμώδηση του όλου πράγματος, η πραγματικότητα είναι πως οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της Θεσπρωτίας ζουν νύχτες τρόμου, αφού οι Αλβανοί δραπέτες παραμένουν άφαντοι και άπιαστοι . . . Ας ευχηθούμε ότι δεν θα οδηγηθούμε σε άλλο ένα φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας και πως σύντομα οι ασύλληπτοι κακοποιοί θα βρεθούν στα χέρια των ανδρών στης ΕΛ.ΑΣ. Το χειρότερο βέβαια σενάριο που όσο κυλούν οι ώρες μπορεί να γίνει και πραγματικότητα είναι οι Αλβανοί δραπέτες να περάσουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα και να παρακολουθούν χαλαροί από την χώρα τους τις προσπάθειες των Ελλήνων αστυνομικών να τους συλλάβουν!
Οι τελευταίες πληροφορίες του epirusgate.blogspot.gr λένε πως το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων είναι προετοιμασμένο για μία δύσκολη νύχτα!Τα στελέχη της αστυνομίας,εκτιμούν πως οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες παραμένουν κρυμμένοι στην περιοχή της Ντουσκάρας ή και σε κάποιο άλλο σημείο κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.Πιστεύουν μάλιστα πως οιΜαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα έχουν βρει κάπου ένα προσωρινό καταφύγιο.Καλύβες,αγροτικά καταλύματα που δεν χρησιμοποιούνται αλλά και απομακρυσμένα σπίτια που μένουν κλειστά ελέγχονται ένα προς ένα από τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή της Ντουσκάρας.Η συνοριακή γραμμή από τη Λωρίδα της Σαγιάδας μέχρι και την Κακαβιά,θυμίζει πραγματικό φρούριο.Όπως σας γράφαμε και νωρίτερα,τα στελέχη της ΕΛΑΣ,θεωρούν πως χρειάζεται οι αστυνομικοί να είναι ψύχραιμοι και υπομονετικοί…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites