Κυριακή, 15/09/2019

Ο Μουσικό Χάρτης της Ελλάδας περιλαμβάνει και την Πρέβεζα

Οι μέρες πλησιάζουν για το τριήμερο που όλοι οι μουσικόφιλοι περιμένουν… Στις 20-21-22 Ιουνίου η Πρέβεζα θα ζήσει ένα τριήμερο γεμάτο μελωδίες , συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής.
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης μας με κεντρικό αυτό της Πλατείας Δικαστηρίων (στο πολιτιστικό κέντρο Όαση, στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης, στον πεζοδρόμο κοντά στο ρολόι, μέσα και έξω από την Θεοφάνειο, στην πλατεία Ανδρούτσου ) και θα είναι ελεύθερη για το κοινό της πόλης που αγαπά την μουσική και όχι μόνο. Θα ακούσετε διάφορα είδη μουσική όπως έντεχνο , ροκ, παραδοσιακό, λαϊκό, κα  από χορωδίες της πόλης μας , το μουσικό σχολείο Πρεβεζας , διάφορα σχήματα με πρεβεζάνους καλλιτέχνες και από άλλες πόλεις , χορευτικά σχήματα, παντομίμες ενώ θα λειτουργήσει και εργαστήριο κατασκευης μουσικών οργάνων με την πολύτιμη βοήθεια του ωδείου Πολυρυθμία .Παράλληλα με της εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί εθελοντική προσφορά τροφίμων για την ενίσχυση της προσπάθειας της πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας για δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου .
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα δωσει την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής και στους επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν την μουσική σπουδαίων καταξιωμένων συνθετών από καλλιτέχνες συμπολίτες μας που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί σε όλους., εξάλλου το ρεπερτόριο είναι ποικίλο ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι την μουσική της προτίμησης τους . Επίσης είναι μια καλλιτεχνική εκδήλωση που καλλιεργεί τη μουσική παιδεία, μυεί το κοινό και ιδιαίτερα τους νέους στην μουσική και προσφέρει μουσικά ακούσματα όλων των αποχρώσεων στους συμπολίτες μας.
Η προσέλευση του κοινού αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη αφενός γιατί πραγματοποιείται σε κεντρικότατα σημεία και αφετέρου γιατί τα ακούσματα είναι οικεία σε ευρύτερο κοινό, οι ντόπιοι καλλιτέχνες θα δώσουν μια τοπική νότα στις εκδηλώσεις ενω η χρονική περίοδο είναι ιδανική αφού η Πρέβεζα κατακλύζεται από επισκέπτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ