Κυριακή, 15/09/2019

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Α.Ο Πρέβεζας

Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Πρέβεζας στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό «Α. Νικολαιδης» στην Πολίχνη.
Η ανωτερότητα της ομάδας της  Θεσσαλονίκης ήταν φανερή ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ. Η αντίδραση της ομάδας της ΠΡΕΒΕΖΑΣ ήρθε στο τρίτο σετ που παίχτηκε στα ίσια και χάθηκε από κακή υποδοχή σε κόντρα επίθεση. Ίσως να άλλαζε η ροή του αγώνα αλλά και πάλι όλοι ήταν ευχαριστημένοι από την παρουσία και την απόδοση της ομάδας μας.
Μετά το τέλος των επίσημων εκδηλώσεων κάνοντας ένα μίνι απολογισμό πιστεύουμε ότι η αγωνιστική χρονιά που τελείωσε μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους για την παρουσία των ομάδων μας. Η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα Ανδρών, η τρίτη θέση στους Εφήβους καθώς και κατάκτηση των Πρωταθλημάτων στους ΠΑΙΔΕΣ και ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ και η καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων μας  γεμίζουν με ικανοποίηση αλλά και μας γεμίζουν με ευθύνες για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και αύξηση των επιτυχιών μας.

Τα σετ: 25-17, 25-11, 25-23
Ηρακλής (Τζιουμάκας): Τζιουμάκας Γ., Κουκουμάκας, Ηλίας, Σταυρακάκης, Δουρβος, Τζιουμάκας Σ., Τσιράκης -λ / Παπαζήσης, Γραμμενούδης, Σταυρίδης, Τσατσούλας, Τοσουνίδης.
Πρέβεζα (Τσεκούρας): Βαγγέλη, Τσαμπάφτι, Τόσκου, Αντύπας, Καμπάνι, Πλοιοκάτερος, Μπουτόπουλος -λ /, Κανέλλος-λ, Γεωργοκίτσος, Σωτηρίου, Σακκάς, Κατσιάρας.

Ο ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν οικονομικά για να πραγματοποιειθεί  αυτή η αποστολή. Ιδιαίτερα ευχαριστεί και τους γονείς των αθλητών που βοήθησαν με την παρουσία τους στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες όλων των φάσεων.

Για το ΒΟΛΛΕΥ η δραστηριότητα συνεχίζεται τώρα στα γήπεδα BEACH VOLLEY της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ