Δευτέρα, 27/01/2020

Έπεσε νεκρός μέσα σε βαθμολογικό κέντρο (επιστρατευμένος) εκπαιδευτικός

Συνέβη χθες, στο 35ο βαθμολογικό κέντρο του Αιγάλεω, στις 5.30 το απόγευμα.
Οι συνάδελφοί του θέτουν το εύλογο ερώτημα γιατί δεν υπήρχε γιατρός, αλλά και ευρύτερα ερωτήματα για το περίφημο ωράριο εργασίας των εκπαιδευτικών, μετά την εκστρατεία λάσπης που συνόδεψε προ πανελλαδικών την πρόθεσή τους για απεργία.

Η ανακοίνωση για το περιστατικό από τη Β’ ΕΛΜΕ Αττικής:

«Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής με βαθιά οδύνη, ανακοινώνει τον αδόκητο θάνατο του καλού συναδέλφου Θανόπουλου Γιώργου Μαθηματικού στο 2ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου. Ο συνάδελφος ήταν συντονιστής των μαθηματικών στο 35ο Βαθμολογικό Κέντρο του Αιγάλεω. Σήμερα 21-5-13 στις 17:30 ήταν προγραμματισμένη η ενημέρωση των μαθηματικών, την εισήγηση της οποίας έκανε ο ίδιος. Μετά την ολοκλήρωση της, σωριάστηκε στην αίθουσα μπροστά στα μάτια όλων των μαθηματικών. Αμέσως έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης μέχρι τη διακομιδή του στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου δυστυχώς κατέληξε.
Στο βαθμολογικό κέντρο, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα της Ελλάδας, δεν υπήρχε γιατρός για την παροχή πρώτων βοηθειών, που ίσως να έσωζαν τη ζωή του συναδέλφου. Το ΔΣ θα σας ενημερώσει, με νέο δελτίο, για τον τόπο και το χρόνο της κηδείας του συναδέλφου»

Στο εκπαιδευτικό φόρουμ απ’ όπου και η παραπάνω ανακοίνωση,  εκπαιδευτικός επισημαίνει, ενδεικτικά:

Το τραγικό γεγονός αναγκάζει όλους μας σε ερωτηματικά και απορίες.

Και σε συνδυασμό με τα πρόσφατα γεγονότα.
left.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ