ΠΡΕΒΕΖΑ: Άμεση αντίδραση των πολιτών για την καταπάτηση του χώρου πρασίνου

Την ανάκληση της απόφασης για την τοποθέτηση περιπτέρου στην Λ. Ειρήνης μπροστά από το κτίριο της Δ.Ο.Υ ζητούν κάτοικοι της περιοχής με επιστολή διαμαρτυρία προς το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.
Σύμφωνα με τους κατοίκους που υπογράφουν τη διαμαρτυρία η επιλεγείσα θέση, μέσα σε χώρου πρασίνου, για τοποθέτηση οποιουδήποτε περιπτέρου δεν ενδείκνυται αφού ο χώρος αυτός είναι από τους ελάχιστους που διαθέτει το κέντρο της πόλης και ειδικά η συγκεκριμένη περιοχή με την τόσο μεγάλη κυκλοφορία καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ζητώντας να ληφθούν υπόψη μεταξύ άλλων η κυκλοφοριακή ασφάλεια, η αισθητική και το περιβάλλον. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη το αίτημα των κατοίκων θα εξεταστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου στο πλαίσιο της νομιμότητας και της καλής λειτουργίας της πόλης γιατί η θέση του περιπτέρου βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Δ, Ραδιοφωνία


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites