
ΥΛΙΚΑ
2 ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4 ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ
1 ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
2 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΕΣ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΚΡΑΣΙ Η ΛΕΜΟΝΙ
1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΕΝΑ
ΜΙΣΟ ΚΥΒΟ ΚΝΟΡ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΣΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
ΠΙΠΕΡΙ-ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ-ΜΙΑ ΤΣΙΜΠΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ Η ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΤΗΓΑΝΙ Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ,ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ,ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΣΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ,ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ,ΠΑΠΡΙΚΑ,ΡΙΓΑΝΗ ,ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΩΜΟ,ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ .
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΚΥΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΥΡΟΣ.
ΜΥΣΤΙΚΑ
ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΛΙΣΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΕΥΡΙ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΙΝΑΞΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΙΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΖΩΜΟΣ ΧΥΛΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ.