ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποχώρηση βόμβα του Κώστα Αρβανίτη από το ΠΑΣΟΚ

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω ότι αποχωρώ από το σημερινό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ένα πολιτικό χώρο, που όπως έχει πλέον εξελιχθεί, δεν εκφράζει σχεδόν καμία από τις ιδεολογικές καταβολές του, που είχαν εμπνεύσει και την προσωπική μου συμπόρευση.

Πριν ένα περίπου χρόνο είχα δημόσια εκφράσει τη γνώμη μου με άρθρο «Γιατί έχασε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μάη». Στο κείμενο αυτό, που ισχύει απολύτως και σήμερα, είχα προτείνει : «το ΠΑΣΟΚ οφείλει έστω και τώρα, σε συνέπεια με τις ιδεολογικές του αναφορές, να προτείνει ένα καλά επεξεργασμένο σύστημα κριτηρίων κατοχής περιουσιακών στοιχείων, διαβίωσης και εισοδημάτων για την άντληση φορολογικών εσόδων από τους έχοντες πολλά».  Στον αντίποδα αυτής της πρότασης, το ΠΑΣΟΚ ως μέρος της σημερινής συγκυβέρνησης, συνέχισε τη λογική του περιορισμού των εισοδημάτων των μισθωτών και συνταξιούχων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, και την επιλογή των εύκολων οριζόντιων «επιδρομών επί δικαίων και αδίκων», που οδηγεί στον αδιέξοδο κύκλο της ύφεσης, ο οποίος δεν μπορεί να σπάσει με ευχολόγια και  επικοινωνιακές κινήσεις.
Θα συνεχίσω πάντως, τιμώντας τους συντοπίτες μου που μας τίμησαν με την ψήφο τους, να ασκώ το ρόλο της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο της παράταξης ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ, με όσες αδυναμίες προκύπτουν από τη διαμονή μου στην Αθήνα  (όπου βρίσκομαι για εργασιακούς λόγους).
Παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου να στηρίζω τις ιδεολογικές επιλογές,  που μπορεί σήμερα να μην εκφράζονται από συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό, ελπίζω όμως ότι με την πλειοψηφία όσων συμπορευτήκαμε – και όχι μόνο θα «ξανασυναντηθούμε» στο προσεχές μέλλον!!

Κώστας Αρβανίτης
Περιφερειακός Σύμβουλος
ΠΕ Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites