Τρίτη, 21/01/2020

ΑΡΤΑ: Κατασχέθηκαν 420 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν, χθες (14-05-2013) το πρωί στην Ανέζα Άρτας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 50χρονος υπήκοος Τσεχίας και δύο γυναίκες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31 και 41 ετών, για κατοχή και διάθεση λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι αλλοδαποί κατείχαν και πουλούσαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, στην πρώτη περίπτωση, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 50χρονο και στο σπίτι της 31χρονης, βρήκαν στην κατοχή τους:
• (200) πακέτα τσιγάρων Βουλγαρικής προελεύσεως, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 41χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (220) πακέτα τσιγάρων Βουλγαρικής προελεύσεως, τα οποία δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και τα οποία προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους.
Τα παραπάνω αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Άρτας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ