Τρίτη, 21/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: «Αρμενίζοντας στο χρόνο με καράβι το 3ο Δημοτικό σχολείο Πρέβεζας»

Σε κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Αρμενίζοντας στο χρόνο με καράβι το 3ο Δημοτικό σχολείο Πρέβεζας» την Παρασκευή 10/05/2013  στις 9:30 μ .μ στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (πρώην ΟΑΣΗ).
Ο σύλλογος γονέων του 3ου Δημοτικού ανέθεσε  στον κ. Πάνο Μουρεζίνη την δημιουργία αυτού του βιβλίου που φανερώσει σπάνια ντοκουμέντα σε μικρούς και μεγάλους, από την σπουδαία ιστορία του σχολείου. Το βιβλίο θα χαρίζεται ως ενθύμιο στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου.
Στο πανί έπαιζαν σπάνιες εικόνες από το σχολείο ενώ η παρουσίαση συνοδεύτηκε από μουσικές μελωδίες αλλοτινών εποχών, φέρνοντας στο μυαλό των παρευρισκομένων αναμνήσεις των μαθητικών τους χρόνων.
Ξεχωριστή στιγμή στην βραδιά ήταν όταν ο συγγραφέας του βιβλίου Πάνος Μουρεζίνης κλείνοντας την παρουσίαση θυμήθηκε με συγκίνηση τον Τάκη Κατσή που «έφυγε» λίγες μέρες πριν, παίζοντας ταυτόχρονα την μουσική δημιουργία της κόρης του Βιλελμίνης Κατσή, που έγραψε για τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ