Στα σοκάκια της Πρέβεζας ο Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do

Τις 25/4/2013 ο Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do Grand Master Choi Jung Hwa, με συνοδεία μελών της ITF Ελλάδος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο της πόλης της Λευκάδας όπου ενημερώθηκε για την ιστορία, τις δραστηριότητες της πόλης και την στήριξη τους στο TKD. Ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις Παγκόσμιες εξελίξεις στον χώρο του TKD, και του ζητήθηκε η διεξαγωγή εκδηλώσεων στην περιοχή.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με κατοίκους που του προσέφεραν τοπικά εδέσματα.
Επόμενη στάση ήταν η πόλη της Βόνιτσας, όπου γιορτάστηκαν προσφάτως τα 58 χρόνια του παγκόσμιου TKD. Συναντήθηκε με το Δήμαρχο όπου ενημερώθηκε για τη στήριξη των τοπικών φορέων στο TKD καταδεικνύοντας τη σημαντικότητά του ως άθλημα και πολεμική τέχνη, καθώς επίσης στη συμβολή του TKD για την σωστή διάπλαση του χαρακτήρα της νέας γενιάς στην περιοχή. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do Grand Master Choi Jung Hwa, διαβεβαίωσε τους δύο Δημάρχους ότι θα πρέπει να αισθάνονται σίγουροι διότι στην περιοχή διαθέτουν δύο εκπαιδευτές υψηλού επιπέδου, τους Καββαδία Ευστάθιο και Βουλιστιώτη Ιωάννη, όπου κάτω από τις οδηγίες του Master Άγγελου Σολδάτου εκπαιδεύουν τα μέλη τους στο TKD. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do Grand Master Choi Jung Hwa, απένειμε και στους δύο Δημάρχους τιμητικό Dan για την συνεισφορά τους στο TKD και οι ίδιοι του προσέφεραν αναμνηστικά των πόλεων.
Στη συνέχεια δέχτηκε την ομάδα της Σουηδίας, όπου συνομίλησε μαζί τους για την συνεργασία τους με την την Ελληνική Ομοσπονδία του TKD και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις του TKD στην Σκανδιναβική Χερσόνησο. Ακολούθησε νυχτερινός περίπατος στην παραλία και τα γραφικά σοκάκια της Πρέβεζας, τελειώνοντας την μέρα με δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα όπου γεύτηκε την τοπική κουζίνα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites