Παρασκευή, 14/08/2020

Στα σοκάκια της Πρέβεζας ο Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do

Τις 25/4/2013 ο Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do Grand Master Choi Jung Hwa, με συνοδεία μελών της ITF Ελλάδος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο της πόλης της Λευκάδας όπου ενημερώθηκε για την ιστορία, τις δραστηριότητες της πόλης και την στήριξη τους στο TKD. Ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις Παγκόσμιες εξελίξεις στον χώρο του TKD, και του ζητήθηκε η διεξαγωγή εκδηλώσεων στην περιοχή.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με κατοίκους που του προσέφεραν τοπικά εδέσματα.
Επόμενη στάση ήταν η πόλη της Βόνιτσας, όπου γιορτάστηκαν προσφάτως τα 58 χρόνια του παγκόσμιου TKD. Συναντήθηκε με το Δήμαρχο όπου ενημερώθηκε για τη στήριξη των τοπικών φορέων στο TKD καταδεικνύοντας τη σημαντικότητά του ως άθλημα και πολεμική τέχνη, καθώς επίσης στη συμβολή του TKD για την σωστή διάπλαση του χαρακτήρα της νέας γενιάς στην περιοχή. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do Grand Master Choi Jung Hwa, διαβεβαίωσε τους δύο Δημάρχους ότι θα πρέπει να αισθάνονται σίγουροι διότι στην περιοχή διαθέτουν δύο εκπαιδευτές υψηλού επιπέδου, τους Καββαδία Ευστάθιο και Βουλιστιώτη Ιωάννη, όπου κάτω από τις οδηγίες του Master Άγγελου Σολδάτου εκπαιδεύουν τα μέλη τους στο TKD. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do Grand Master Choi Jung Hwa, απένειμε και στους δύο Δημάρχους τιμητικό Dan για την συνεισφορά τους στο TKD και οι ίδιοι του προσέφεραν αναμνηστικά των πόλεων.
Στη συνέχεια δέχτηκε την ομάδα της Σουηδίας, όπου συνομίλησε μαζί τους για την συνεργασία τους με την την Ελληνική Ομοσπονδία του TKD και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις του TKD στην Σκανδιναβική Χερσόνησο. Ακολούθησε νυχτερινός περίπατος στην παραλία και τα γραφικά σοκάκια της Πρέβεζας, τελειώνοντας την μέρα με δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα όπου γεύτηκε την τοπική κουζίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ