Κυριακή, 20/09/2020

Στην Πρέβεζα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας TAEKWON-DO

Χθες στις 13:25 ο Grand Master Choi Jung Hwa και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας TAEKWON-DO (ITF) προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διδάξει σε Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνεται από τον Master Άγγελο Σολδάτο στην Πρέβεζα από τις 26 – 28 Απριλίου.

Εκεί τον περίμενε θερμή υποδοχή από τον διοργανωτή και τον Master Κων/νο Κυριακίδη μαζί με μέλη της I.T.F.. Στην Θεσσαλονίκη παρέμεινε προκειμένου να συζητήσει με τα μέλη για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στην I.T.F.. Στην συνέχεια αναχώρησε για την πόλη της Πρέβεζας, όπου επισκέφτηκε το Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO, όπου το Δ.Σ. του Συλλόγου, φίλοι και μέλη του TKD του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο GM συνομίλησε με γονείς και φίλους και ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές του Συλλόγου, όπου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρώτη επίσκεψη στην χώρα μας ύστερα από πρόσκληση του Δασκάλου του Συλλόγου Master Άγγελου Σολδάτου.

Αποχαιρετίζοντας τα μέλη του Συλλόγου, μοίρασε αυτόγραφα και κάλεσε τους εκπαιδευτές και μαύρες ζώνες για ξεχωριστή και ιδιαίτερη συζήτηση στο γραφεία του Συλλόγου, όπου παρέμεινε ως της 12:00 μμ, αναλύοντας τεχνικά, οργανωτικά και διοικητικά θέματα, ενημερώνοντάς για τις δραστηριότητες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (I.T.F.)

Το Δ.Σ. Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ