Πέμπτη, 24/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ:Η σημερινή ημέρα, είναι ημέρα ευθύνης, προοπτικής και δημιουργίας

Φοιτητικές Εκλογές σήμερα στις σχολές όλης της χώρας και οι παρατάξεις από το πρωί επιδίδονται σε μάχες για το ποια θα κυριαρχήσει φέτος.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 7:00 π.μ και η διαδικασία στα ΤΕΙ Πρέβεζας εξελίσσεται μέχρι αυτή την ώρα κανονικά ενώ οι κάλπες αναμένονται να κλείσουν στις 7:00 το απόγευμα. Η συμμετοχή των φοιτητών μέχρι στιγμής είναι μεγάλη. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι η κυριαρχία της ΠΑΣΠ ήταν καθολική με ποσοστό 93% και ο Γραμματέας της Π.Α.Σ.Π Τ.Ε.Ι Πρέβεζας Νιχωρίτης Κων/νος σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ που βρέθηκαν σήμερα εκεί είπε:
Θεωρώ ότι η δυναμική της παράταξης, της Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας θα μας δώσει θάρρος, πίστη και ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την ενίσχυση του ιδρύματος μας.
Δεσμευόμαστε απέναντι στους φοιτητές , αλλά και στην τοπική κοινωνία ότι θα μείνουμε πιστοί στη πρόταση μας για τη δημιουργία της έδρας ΣΔΟ στη Πρέβεζα ,όπως έχουμε προτείνει άλλωστε από τον Οκτώβριο του 2010.
Ως πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών θέτω ως μείζον ζήτημα στην εκλογική διαδικασία τη συμμετοχή. Η μαζικότητα αυτής της εκλογής, θα είναι μια ηχηρή απάντηση σε όσους απεργάζονται να πλήξουν τη συμμετοχή των νέων στα κοινά, πολιτικά και συνδικαλιστικά δρώμενα της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ