Πέμπτη, 01/10/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απέδωσε καρπούς η προσπάθεια της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού για αύξηση της τουριστικής κίνησης

Σημαντικούς καρπούς για την περιοχή μας φαίνεται να απέδωσε ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε τον περασμένο Οκτώβριο η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας
με την Ουκρανία, όταν είχε φιλοξενήσει στην Πρέβεζα Ουκρανούς tour operators που από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή και τα αξιοθέατά της. Σύμφωνα με πληροφορίες αρχές Ιουνίου θα φτάσει στο Άκτιο το πρώτο τσάρτερ με 160 επισκέπτες από την Ουκρανία, οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να επισκεφτούν την περιοχή από την Πρέβεζα μέχρι και τα Σύβοτα. Παράλληλα τέλη Απριλίου θα βρεθούν στην Πρέβεζα εκ νέου τουριστικοί πράκτορες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ για να δουν την περιοχή, να επισκεφτούν ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις ομορφιές του Νομού.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης, υπογραμμίζει πως η Ένωση θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την προσέλκυση επισκεπτών στο Νομό Πρέβεζας τόσο από τουριστικές αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, που παρουσιάζουν μια μεγάλη δυναμική, αλλά και από περιοχές της Ελλάδας αφού αναμφίβολα ο εσωτερικός τουρισμός παρά την οικονομική κρίση συνεχίζει να αποτελεί ένα δυναμικό κομμάτι της τουριστικής κίνησης.

Εν τω μεταξύ άλλη μια πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων είναι η συνεργασία της με την ΝΕΤ όπου οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Πρέβεζας. Ο κ. Χαλκίδης εξήγησε ότι σε πρώτη φάση οι ζωντανές συνδέσεις με το κρατικό κανάλι αφορούν τη γνωριμία με τους αρχαιολογικούς χώρους, ενώ το επόμενο διάστημα θα προβληθούν οι παραλίες και οι ομορφιές του νομού. Κοινή προσπάθεια και στόχος όλων μας «να γίνει η Πρέβεζα ως μία από τις καλύτερες τουριστικές επιλογές» είπε ο κ. Χαλκίδης και σημείωσε τέλος ότι «προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να κινείται η διοίκηση της Ένωσης»
Δημοτική Ραδιοφωνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ