Παρασκευή, 25/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανάβει το πράσινο φανάρι στο Μύτικα

Τοποθετήθηκαν με μέριμνα της Περιφέρειας και ετοιμάζονται να λειτουργήσουν τα φανάρια στην κεντρική διασταύρωση του Μύτικα. Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του χωρίου απέστειλε στα τοπικά μέσα Μ.Μ.Ε το παρακάτω ευχαριστήριο κείμενο.

Αφού άφησαν την τελευταία τους πνοή 8 άνθρωποι και σημειώθηκαν 37 σοβαρά τροχαία ατυχήματα και εκατοντάδες μικροατυχήματα , ένα αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών του Μύτικα  έγινε πραγματικότητα με καθυστέρηση 35 χρόνων.
Θα  ήθελα εκ μέρους των κατοίκων και των επισκεπτών του Μύτικα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Στράτο Ιωάννου   (όχι μόνο για τα χρήματα που διέθεσε ) αλλά για την μεγάλη βοήθεια που  μου παρείχε καθόλη  την διαδικασία με διαχωρισμό αρχικής μελέτης, ενστάσεις κ.λ.π ώστε να γίνει αυτό το έργο πράξη.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και τους κατοίκους του Μύτικα στον Περιφερειάρχη  κ.Αλέξανδρο  Καχριμάνη που είδε με κατανόηση το πρόβλημά μας και ενέκρινε αμέσως το έργο αυτό που θα μας διώξει ένα φόβο και  θα μας δώσει μια χαρά και ανακούφισης ότι  επιτέλους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχει συμφωνία και αγάπη μεταξύ των αιρετών του τόπου μας.
Θέλω να πιστεύω πως τώρα , και στην οικονομική κρίση, θα δούμε να υλοποιούνται πράγματα που φάνταζαν  απραγματοποίητα πριν.

Νίκος Ντίτσος
Πρ. Τ.Κ Μύτικα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ