Όλη η επικαιρότητα μέσα από ένα διαφορετικό PRISMA

Ο Prisma 95,1 είναι το νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βόρειο Δυτικής Ελλάδας και ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον χώρο της τοπικής ενημέρωσης.
Με αρχές την έγκυρη και αξι
όπιστη ενημέρωση, φιλοδοξεί να γίνει καθημερινή συντροφιά στους κατοίκους των περιοχών Λευκάδας- Πρέβεζας-Άρτας- Βόνιτσας και γενικότερα της περιοχής.
Φιλοδοξία μας είναι να καλύπτουμε τις δραστηριότητες της πόλης, να δώσουμε βήμα στον πολίτη και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Στον Prisma 95,1 φιλοδοξούμε να χτίσουμε ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων για αυτό και ο μεγαλύτερος ενημερωτικός σταθμός της χώρας ΣΚΑΪ 100,3 μας επέλεξε για επίσημο συνεργάτη του στην Βορειοδυτική Ελλάδα.
Αλλά και μέσα από τις ενημερωτικές μας εκπομπές φιλοδοξούμε να ενημερώνουμε τον πολίτη και να γίνουμε ένα με την φωνή του, να μοιραστούμε τις αγωνίες και τα προβλήματα του.
Έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με κορυφαίους δημοσιογράφους για να σχολιάζουμε την επικαιρότητα, ενώ συχνά η δημοσιογραφική μας έρευνα θα ξεπερνά και τα όρια της πόλης αλλά και της χώρας αν η επικαιρότητα το ζητά.
Όσον αφορά την μουσική του σταθμού κινείται σε έντεχνα μονοπάτια και μεταδίδει τραγούδια που τα έχουμε αγαπήσει, τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και έχουμε μοιραστεί αγαπημένες στιγμές  της ζωής μας, ενώ τις βραδινές ώρες επιλέγουμε παλιά λαϊκά ακούσματα από την Ανθολογία του ανεξάντλητου λαϊκού τραγουδιού.
Και επειδή είμαστε ακόμα νέο ραδιόφωνο δεν σταματάμε εδώ. Τις επόμενες μέρες εντάσσουμε στο πρόγραμμα μας εκπομπές για την διατροφή, αθλητικό μαγκαζίνο, εκπομπή για το περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες, καθώς και για το αυτοκίνητο.
Επίσης ο σταθμός θα καλύπτει ζωντανά όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της περιοχής,  θέλοντας να δώσει φωνή σε κάθε δημιουργική προσπάθεια.
Στον Prisma 95,1 δίνουμε έμφαση στην αισθητική μας καθώς το imaging του σταθμού και την αισθητική του, θέλοντας να αλλάξουμε εντελώς τα δεδομένα.
Και όχι μόνο ο σταθμός έχει δυναμική παρουσία στα social media,  ετοιμάζεται το android και i-phone application καθώς και ενημερωτικό πόρταλ με δυναμική παρουσία στην τοπική καθημερινή ενημέρωση.
Ο σταθμός παίζει ήδη με της τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, με ψηφιακό ήχο και σε λίγες μέρες θα δυναμώσει και άλλο το σήμα και η εμβέλεια του για να τον απολαμβάνετε καθαρά σε όλη την Βόρειο Δυτική Ελλάδα.
Στις 11 του Μάρτη ξεκινάμε με τον ΣΚΑΪ και σταδιακά θα ξεδιπλωθεί το πρόγραμμα του σταθμού. Σας θέλουμε στο πλευρό μας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites