Η Γκόλφω Νικολού μας στρώνει το Σαρακοστιανό Τραπέζι με μια νέα της Συνταγή:
Γαριδόσουπα
ΥΛΙΚΑ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΤΡΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
2 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΑΚΙΑ
2 ΚΑΡΟΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΑ
1 ΚΡΕΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
4 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΣΕΛΙΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
2 ΜΙΚΡΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΟΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ
2 ΤΟΥΦΕΣ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
ΛΙΓΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΕΝΟ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ-ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ .
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΛΩΣΕΙ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΡΙΔΕΣ.
ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΣΟΥΠΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΨΙΧΑ,Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ.