Σάββατο, 21/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας μας καλεί στις Καρναβαλικές Παρελάσεις

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, ώρα 20:30   Καρναβάλι Γυναικών Πρέβεζας. Πρόκειται για το πρώτο καρναβάλι γυναικών σε όλη την Ελλάδα, η ιστορία του οποίου ξεκινάει από  τις αρχές της δεκαετίας του 60.
Το καρναβάλι αυτό διευρυμένο με μεγάλη συμμετοχή αλλά καθαρά γυναικείο αποτελεί πια θεσμό τις μέρες μας και είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Στο Καρναβάλι Γυναικών Πρέβεζας συμμετέχουν κάθε χρόνο πάνω από 20 πληρώματα και σύνολο 1.000 καρναβαλίστριες.  Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 20:30 από τη Λεωφόρο Ειρήνης και θα τερματίσει στην πλατεία Ανδρούτσου όπου οι Πρεβεζάνες φέτος έχουν οργανώσει ένα ξεχωριστό αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, ώρα 20:00 (ώρα συνάντησης 19:00 Λεωφόρος Ειρήνης πρώην ΚΤΕΛ)   Μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στα χρόνια παρουσίας του καρναβαλικού κομιτάτου οι διοργανωτές του κατάφεραν να  πραγματοποιήσουν αποκριάτικες εκδηλώσεις με μαζική συμμετοχή και πολύ κέφι. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 20:00 από τη Λεωφόρο Ειρήνης και θα τερματίσει στην παραλία της πόλης στο ύψος της πλατείας.

Και στις δύο εκδηλώσεις το κέφι και ο χορός θα συνεχιστούν στα μαγαζιά της πόλης. Είστε όλοι καλεσμένοι!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ