Κυριακή, 15/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναβολή της δίκης για τους αγρότες [ΒΙΝΤΕΟ]

Αναβολή για τις 18 Σεπτέμβρίου του 2013 πήρε η δίκη για τους 25 Αγρότες(ανάμεσά τους και πολλά μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας) για τα αγροτικά μπλόκα στην είσοδο του Λούρου, το 2009 και το 2010 επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Γέφυρας Καλογήρoυ και από τις 18/1/2010 μέχρι τις 11/2 του 2010, το ίδιο ακριβώς σημείο που δικάζονταν σήμερα Τετάρτη στα δικαστήρια Πρέβεζας. Έπειτα από παρέμβαση του
Βουλευτή του ΚΚΕ Νικόλαου Μωραίτη ο οποίος κατέθεσε πως εκκρεμεί τροπολογία στην Βουλή που απαλλάσσει τους αγρότες απο τις κατηγορίες.
Να θυμίσουμε ότι το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας στα έγγραφα που απέστειλε τότε  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ανέφερε πως η διεξαγωγή της κυκλοφορίας ήταν αδύνατη, ενώ πήρε και έστειλε στον Εισαγγελέα τις πινακίδες από τα οχήματα και τους ιδιοκτήτες τους για τα περαιτέρω, ο οποίος με την άσκησε ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών. Ως οργανωτής των κινητοποιήσεων αναφέρεται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας και μέλος της ΠΑΣΥ, Σπύρος Κλινάκης, ο οποίος είναι ανάμεσα στους κατηγορουμένους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ