Τρίτη, 11/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ:Άλλες 80 χιλιάδες ευρώ έκτακτη επιχορήγηση στο Δήμο για τις ζημιές

Tην έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Πρέβεζας με το ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να  αντιμετωπιστούν ανάγκες που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες εβδομάδες την περιοχή, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ.Στυλιανίδης ενημέρωσε σχετικά τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη ο οποίος με προσωπικές επισκέψεις του στο Υπουργείο  είχε ζητήσει την   συνδρομή   του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν  τόσο στην παραλιακή ζώνη όσο και  στον ορεινό όγκο του Δήμου.
Το ποσό της έκτακτης χρηματοδότησης  των 80 χιλιάδων ευρώ, έρχεται να προστεθεί στα 250 χιλιάδες ευρώ τα οποία ενέκρινε επίσης   για    αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών ο  Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης  Σταύρος Καλογιάννης.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης  επισημαίνει ότι με τα  χρήματα αυτά θα καλυφθούν  βασικές ανάγκες  οι οποίες θα προκύψουν  από την  συνεργασία με την  τεχνική υπηρεσία.
Η καταγραφή των ζημιών συνεχίζεται δεδομένου ότι τα  έντονα καιρικά φαινόμενα  και κυρίως οι βροχοπτώσεις δεν έχουν σταματήσει ενώ   παράλληλα  ολοκληρώνεται και η οικονομική αποτίμηση τους έτσι ώστε να αποτυπωθεί το ακριβές ποσό  που απαιτείται για την  αποκατάστασή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ