Παρασκευή, 18/10/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στα δύο κόβεται η Ε.Ο Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας-Δεκάδες τα προβλήματα από την Κακοκαιρία

Δεκάδες είναι οι πληγές που μετρούν καθημερινά συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στην περιοχή της Λυγιάς και του Βράχου όπου εκεί η κακοκαιρία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της καθώς οι κατολισθήσεις βράχων και τόνων λάσπης από το βουνό είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Όπως βλέπετε και στις εικόνες του mypreveza.gr η Ε.Ο Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας 300 περίπου μέτρα μετά την γέφυρα της Δέσπως βρίσκεται σε οριακό σημείο και λίγο πριν κοπεί κυριολεκτικά στα δύο.Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών ο δρόμος είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνος ειδικά στο ρεύμα από Ηγουμενίτσα προς Πρέβεζα αφού έχει δημιουργηθεί ένα διαγώνιο σαμάρι.
Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε τις κατολισθήσεις που έχει αφήσει πίσω της η ανελέητη κακοκαιρία στη παλιά Λυγιά και στον Βράχο. Ανοιχτό όμως παραμένει και το μέτωπο στο Μύτικα όπου η κατάσταση χειροτερεύει κάθε μέρα και περισσότερο αφού μόλις χθες το βράδυ σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πάνω στο γκρεμισμένο δρόμο έπεσε και ένα δένδρο ενώ η ρωγμή πλησιάζει απειλητικά όλο ένα και περισσότερο τα σπίτια.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ