Πέμπτη, 09/07/2020

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: Κόπια της κόπιας το usb stick που παρέδωσε ο Βενιζέλος στον Πεπόνη

Μια απίστευτη πληροφορία από τις δικαστικές αρχές ανατρέπει όλα τα έως τώρα γνωστά δεδομένα στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.


Το USB που έχει στα χέρια του ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης δεν είναι αυτό που έφτιαξε -ως πρώτο αντίγραφο από το cd- ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και παρέδωσε στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.

Την είδηση αποκάλυψε ο skai.gr επισημαίνοντας ότι το αντίγραφο που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης γράφτηκε στις αρχές Ιουλίου που 2011, αφού δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών αλλά και πριν την παραλάβει για πρώτη φορά στα χέρια του ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στα τέλη Ιουλίου όπως έχει καταθέσει οκ.Διώτης.

Υπενθυμίζεται ότι το USB που βρίσκεται σήμερα στα χέρια του κ. Πεπόνη παραδόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και στη συνέχεια από εκεί δόθηκε στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο που το παρέδωσε στον Αρειο Πάγο.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις στο κάδρο της υπόθεσης πρωταγωνιστικό ρόλο καταλαμβάνει ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης ο οποίος θα κληθεί να εξηγήσει πως και γιατί έγινε η κόπια του USB που του είχε παραδώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου και πού βρίσκεται το αρχικό USB.
iefimerida

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ