ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: Κόπια της κόπιας το usb stick που παρέδωσε ο Βενιζέλος στον Πεπόνη

Μια απίστευτη πληροφορία από τις δικαστικές αρχές ανατρέπει όλα τα έως τώρα γνωστά δεδομένα στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.


Το USB που έχει στα χέρια του ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης δεν είναι αυτό που έφτιαξε -ως πρώτο αντίγραφο από το cd- ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και παρέδωσε στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.

Την είδηση αποκάλυψε ο skai.gr επισημαίνοντας ότι το αντίγραφο που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης γράφτηκε στις αρχές Ιουλίου που 2011, αφού δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών αλλά και πριν την παραλάβει για πρώτη φορά στα χέρια του ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στα τέλη Ιουλίου όπως έχει καταθέσει οκ.Διώτης.

Υπενθυμίζεται ότι το USB που βρίσκεται σήμερα στα χέρια του κ. Πεπόνη παραδόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και στη συνέχεια από εκεί δόθηκε στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο που το παρέδωσε στον Αρειο Πάγο.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις στο κάδρο της υπόθεσης πρωταγωνιστικό ρόλο καταλαμβάνει ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης ο οποίος θα κληθεί να εξηγήσει πως και γιατί έγινε η κόπια του USB που του είχε παραδώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου και πού βρίσκεται το αρχικό USB.
iefimerida


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites