Έβαλαν πρόστιμο σε Οδοντίατρο επειδή μείωσε τις τιμές

Προσφορές στο διαδίκτυο και έκπτωση 50% σε οδοντιατρικές υπηρεσίες, αποφάσισε να κάνει χειρούργος οδοντίατρος και για αυτή του την απόφαση ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά του επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ και τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό.

Σε επιστολή προς τον σύλλογο ο χειρούργος οδοντίατρος, Παναγιώτης Θεοδοσίου ανέφερε την διάθεσή του να βοηθήσει την Ελλάδα και τους ανθρώπους που δεν έχουν πια τα χρήματα για να επισκέπτονται τον οδοντίατρο, κάνοντας έκπτωση σε οδοντιατρικές υπηρεσίες προσφέροντας και αυτός το κοινωνικό του έργο σε μία Ελλάδα της οποίας πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού ταλανίζεται από την φτώχια.

Ο οδοντιατρικός σύλλογος Πειραιά όμως θεώρησε την πράξη του «μη αποδεκτή και ως διαφήμιση» και τον παρέπεμψε στο πειθαρχικό.

«Ο εγκαλούμενος παραπλάνησε το κοινό καθώς διαφήμιζε εκπτώσεις αν και γνώριζε ότι δεν υπάρχει τιμοκατάλογος οδοντιατρικών αμοιβών, γεγονός που οδηγεί σε λανθασμένη εντύπωση υπερκέρδους από τους οδοντίατρους και συγκριτικά συμπεραίνεται ότι οι υπόλοιποι οδοντίατροι αισχροκερδούν. Επίσης η διεκδίκηση αμοιβής για οδοντιατρικές υπηρεσίες μέσω κουπονιών δεν είναι αξιοπρεπής και συνιστά παράβαση του άρθρου 40 του ΚΟΔ. Εξάλλου με τις πιο πάνω ενέργειες διακυβεύεται η τιμή και η υπόληψη του οδοντιατρικού επαγγέλματος», αναφέρει η απόφαση του οδοντιατρικού Συλλόγου.

Πηγή: nocomments.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites