Τρίτη, 11/08/2020

«Δεν ήταν μείζον ζήτημα για να ενημερώσω τον κ. Βενιζέλο»

Μιλώντας στην εκπομπή της Έλλης Στάη «Net Week», ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ανέφερε πως ο χειρισμός του σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ δεν ήταν σωστός, ενώ υποστήριξε πως ο ίδιος δεν έκανε αλλοίωση στα αρχεία της λίστας.

«Δεν είναι δουλειά του υπουργού να ανοίγει αρχεία», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου και συμπλήρωσε πως «ο Γ.Γ. του ΣΔΟΕ είναι υπεύθυνος για αυτό.

Για τα συγγενικά του πρόσωπα ανέφερε πως, δεν έχει ούτε επαγγελματική, ούτε οικονομική σχέση μαζί τους και ποτέ δεν συζήτησε μαζί τους για αυτό το θέμα, ενώ για τους συνεργάτες του είπε πως δεν υπάρχει ευθύνη σε αυτούς και η ευθύνη είναι όλη δική του.

«Δεν είχα ιδέα ποιοι ήταν στη λίστα» δήλωσε ο πρώην υπουργός και συμπλήρωσε πως δεν έχει εικόνα αν έχει γίνει αντιγραφή των στοιχείων που περιέχονταν σε αυτή.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για τη λίστα διότι όπως χαρακτηριστικά είπε: «Δεν ήταν μείζον ζήτημα για να ενημερώσω τον κ. Βενιζέλο. Ήταν θέμα υπηρεσιακό. Είχε τους δικούς μου, περισσότερους συνεργάτες, και θα τον ενημέρωναν αυτοί. Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον επόμενο υπουργό Οικονομικών;»
enikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ