Τετάρτη, 12/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο πλευρό των σπουδαστών της ΕΠΑΣ ο Δήμος

Την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους καθηγητές και τους σπουδαστές της σχολής ΕΠΑΣ Πρέβεζας εξέφρασε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης  ο οποίος δέχτηκε αντιπροσωπεία τους στο γραφείο του.

Τόσο  ο κ.Μπαϊλης όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα εκπαίδευσης Γιώργος  Φραγκούλης υπογράμμισαν το σημαντικό έργο που συντελείται  στις  Επαγγελματικές Σχολές  χαρακτηρίζοντας απόλυτα δικαιολογημένη την διαμαρτυρία των  σπουδαστών αναφορικά με την έλλειψη καθηγητών .
Τα κενά , όπως επισημαίνουν οι 150 περίπου σπουδαστές, είναι  σε όλα τα τμήματα μεγάλα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα να χαθεί η χρονιά.
Συνομιλώντας με τους κυρίους Μπαϊλη και Φραγκούλη   καθηγητές και σπουδαστές  ζήτησαν την συνδρομή των   αρχών προκειμένου να  ασκήσουν πιέσεις για την ενίσχυση της Σχολής με προσωπικό.

Ο  Δήμαρχος Πρέβεζας χαρακτήρισε την Δημόσια  Δωρεάν Παιδεία ως δικαίωμα  για  κάθε  πολίτη αυτής της χώρας  και προς αυτή την κατεύθυνση, άμεσα θα αποσταλεί προς το Υπουργείο Παιδείας,  την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης και  κάθε άλλο  αρμόδιο φορέα, έγγραφο στο οποίο θα  ζητείται η άμεση  κάλυψη των κενών της ΕΠΑΣ .
Καθηγητές και σπουδαστές  ευχαρίστησαν τους κυρίους  Μπαϊλη και Φραγκούλη για το ενδιαφέρον τους δηλώνοντας αποφασισμένοι  να επανέλθουν με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και νέο πλαίσιο αιτημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ