Τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν για την επόμενη περίοδο παρουσίασε και επίσημα ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.

Ο  κ. Μπαϊλης   παίρνοντας εισαγωγικά τον λόγο   τους ευχαρίστησε όλους υπογραμμίζοντας ότι με συλλογική δουλειά τα προβλήματα θα  ξεπεραστούν και μια νέα σελίδα θα  ξεκινήσει για τον Δήμο.

Αναφερόμενος στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Παρθενία Καζάκου ο  Δήμαρχος  την χαρακτήρισε ως ένα πρόσωπο που έχει την εμπειρία και την γνώση να συμβάλλει στην  λειτουργία του  οργάνου  ενώ αμέσως μετά παρουσίασε τους νέους αντιδημάρχους υπογραμμίζοντας ότι ιδιαίτερο ρόλο στην επιλογή τους, έπαιξε η προσπάθεια σύνδεσης  του  «παλιού» με το «καινούριο»  έτσι ώστε  να δοθεί η δυνατότητα και σε νέα πρόσωπα να ασχοληθούν με τα κοινά.
Ανταπαντώντας η  κ.Καζάκου  επεσήμανε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ένα κορυφαίο όργανο στο οποίο λαμβάνονται πολύ σημαντικές αποφάσεις για την πόλη , υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων  που έχουν τεθεί ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας για τις προσπάθειες που καταβάλλει  για την προώθηση  των ζητημάτων του Δήμου.
Ο κ.Μπαϊλης  αναφερόμενος στον αντιδήμαρχο Οικονομικών  κ.Λάζαρο Πιπιλίδη  εξέφρασε την  πεποίθηση  ότι η εμπειρία  που  έχει   στα οικονομικά  θα βοηθήσει  σημαντικά στα διαχειριστικά του Δήμου,  σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο  για την  Αυτοδιοίκηση.
Ο  κ.Πιπιλίδης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την  εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό τους  δεσμευόμενος ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για το ξεπέρασμα της δύσκολης αυτής συγκυρίας.
Στην αναφορά του προς το  νέο αντιδήμαρχο καθαριότητας Ευάγγελο Ροπόκη ο  κ.Μπαϊλης  έδωσε έμφαση στην αποτελεσματικότητα της θητείας του   στο Ζάλογγο  αλλά και στην πόλη της Πρέβεζας, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι το ίδιο αποδοτικός θα είναι και στα νέα του καθήκοντα.
Ο  κ.Ροπόκης χαρακτήρισε ως μεγάλη πληγή τα χρέη    που υπάρχουν στον Δήμο και τα οποία , όπως ανέφερε, ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ  εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία ότι με σκληρή δουλειά από πλευράς των αιρετών καθώς και με την συμβολή των  δημοτών  τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.
Την έλλειψη  ώριμων μελετών χαρακτήρισε ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Δημήτρης Κατσιπανέλης ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη διετία την θητεία του .
Ο Δήμαρχος  επεσήμανε το γεγονός  ότι τόσο ο  κ.Κατσιπανέλης όσο και ο κ.Πιπιλίδης θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί   αποδεικνύοντας  την πρόθεσή τους να  εργαστούν για τα κοινά.
Ο αντιδήμαρχος  τεχνικών  έργων αναφέρθηκε στα δύο σημαντικά έργα που εκτελούνται αυτή την στιγμή στον Δήμο και συγκεκριμένα στον Βιολογικό Καθαρισμό Λούρου-Στεφάνης-Ωρωπού και στον δρόμο Καμαρίνας Ωρωπού υπογραμμίζοντας ότι  το «κλειδί» για  την υλοποίησή τους ήταν οι ώριμες μελέτες.
Το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τον κ.Κατσιπανέλη θα γίνει αγώνας δρόμου από πλευράς των τεχνικών υπηρεσιών προκειμένου να   εκπονηθούν ώριμες μελέτες και να ακολουθήσουν εντάξεις  σημαντικών για ην περιοχή  έργων.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του και στους δύο  νέους αντιδημάρχους  του Λούρου Χαράλαμπο Κακιούζη και Ζαλόγγου Παντελή Μπαρτζώκα οι οποίοι με την σειρά τους τον ευχαρίστησαν για τις προσπάθειες  που καταβάλλει  για την προώθηση των ζητημάτων του Δήμου και την επίλυση των προβλημάτων των  δημοτών.
Ο  κ.Μπαϊλης  χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά ως προτεραιότητα την  βελτίωση της καθημερινότητας  των πολιτών αλλά και την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της  στέγασης των πολυιατρείων Λούρου και Ζαλόγγου στους χώρους των πρώην Δημαρχείων  εξοικονομώντας έτσι ένα  σημαντικό ποσό  από τα ενοίκια .
Ο Δήμαρχος   Πρέβεζας σημείωσε  ότι τόσο το 2013 όσο και το 2014 θα είναι δύο δύσκολες χρονιές  ωστόσο με σκληρή δουλειά  και αισιοδοξία  θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για όλους.
Η συνεργασία  του Δημάρχου με τους αντιδημάρχους συνεχίστηκε  και μετά το τέλος της συνέντευξης  και σύμφωνα με τον κ.Μπαϊλη     τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να διαθέσουν όλες τους τις δυνάμεις  για να  διαμορφώσουν μια νέα ελπιδοφόρα πραγματικότητα   για την Πρέβεζα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites