Πέμπτη, 19/09/2019

Νέο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην Πρέβεζα

19 Γενάρη: κλείνουμε το δρόμο στο φασισμό και τη ρατσιστική βία

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν είναι παρά τα σαπρόφυτα που φύτρωσαν πάνω στην αποσάθρωση της κοινωνίας, για να υπηρετήσουν την πιο βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολύσει ο πλούτος εναντίον της. Ο στόχος είναι πια προφανής: να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του το κεφάλαιο, να εκμεταλλευτεί προς όφελός του την κρίση, εξαναγκάζοντας τα λαϊκά στρώματα να «πληρώσουν τα σπασμένα».
Για να καμφθούν οι αντιστάσεις της κοινωνίας απέναντι στη βίαιη επίθεση που δέχεται, μεταξύ άλλων μεθόδων, επαναφέρουν στο ιστορικό προσκήνιο και τους πιο πιστούς τους λακέδες, τους φασίστες. Είναι αυτοί που αναλαμβάνουν πρόθυμα να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για χάρη των αφεντικών τους. Επιδίδονται στον κοινωνικό κανιβαλισμό, υπηρετώντας το παμπάλαιο δόγμα των ισχυρών, το «διαίρει και βασίλευε». Πουλάνε νταηλίκια στους πιο αδύναμους, ενώ στέκονται σούζα στα αφεντικά τους. Οι μετανάστες είναι σήμερα ο «βολικός εχθρός», όπως άλλοτε οι Εβραίοι. Δολοφονούν, σπάνε κεφάλια, μακελεύουν κι ούτε ένας δε συλλαμβάνεται.
Ποιος άλλωστε να τους συλλάβει; Η Αστυνομία είναι ο προστάτης και συνεργάτης τους. Η συγκυβέρνηση κι ο Δένδιας υλοποιούν την ατζέντα της Χρυσής Αυγής. Ξαφνικά «εχθρός του κράτους» είναι οι…καταλήψεις κι όχι οι πολιτική τους, αυτή των ανέργων, των αστέγων, των πεινασμένων, των ξεπαγιασμένων. Μαντρώνουν σε άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης τους εξαθλιωμένους μετανάστες, ενώ οι μεγαλόσχημοι κλέφτες και φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ χαίρουν «άκρας προστασίας»!
Φτάνει πια! Ξέρουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί μας εχθροί. Το «αντισυστημικό» προσωπείο των φασιστών δεν είναι παρά το μασκαριλίκι της πιο ωμής βαρβαρότητας. Αυτό που της φοράνε τα αφεντικά της. Η αλήθεια είναι μόνο μία:
Οι φασίστες θέλουν εμφύλιο των φτωχών,
γιατί είναι υπηρέτες των αφεντικών.
Το Σάββατο 19 του Γενάρη στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης ενάντια στο φασισμό καλούμε συλλαλητήριο στις 12:00 στο ρολόι στην κεντρική αγορά.
Διαδηλώνουμε την ανάγκη μας για έναν κόσμο αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς.
– Κλείνουμε το δρόμο στη βαρβαρότητα
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ