Πέμπτη, 27/02/2020

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Τσίπρα . . . κρατάω μαχαίρι!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν σήμερα στο ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλαμβάνει την διαδικασία της κοπής και του μοιράσματος των κομματιών σε βουλευτές και στελέχη.
Μάλιστα πριν ξεκινήσει να κόβει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρατώντας το μαχαίρι είπε πως σε αυτούς τους καιρούς με την επίθεση που δέχεται πρέπει καλού κακού να κρατάει και ένα μαχαίρι.

Συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος είπε «καλού κακού κρατάμε κι ένα μαχαίρι. Το λέω αυτό γιατί η στρατηγική που εφαρμόζουν οι φίλοι μας στο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ έχει δύο άξονες. Ο ένας είναι εκ νέου εγκωμιασμός της βίας κι ο άλλος είναι η ποινικοποίηση και η στοχοποίηση. Γι’ αυτό είδαμε κι ένα κείμενο χτες που εμφανίστηκε ως νομικό ενώ είναι σαν προκήρυξη από τη Βίλα Αμαλία».

Το πρώτο κομμάτι δόθηκε θεσμικά στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη και στη συνέχεια ακολούθησαν οι υπόλοιποι βάσει της ιεραρχίας του κόμματος. Όταν ήρθε η ώρα για να πάρει το κομμάτι και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο κ. Βενιζέλος του είπε «έχει κρατηθεί ΦΠΑ».

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, ο μπουφές λιτός με χυμό, νερό, λίγες μπόμπες και λίγα τυροπιτάκια και φυσικά δεν έλειψαν και τα αστεία που ήταν εμπνευσμένα από την επικαιρότητα, όπως «μήπως αντί για φλουρί έχει στικάκι;».

Τελικά το φλουρί το κέρδισε ο υπάλληλος της Βουλής, Θωμάς Λουπέτης, ο οποίος παρέλαβε και ένα αναμνηστικό δώρο -πρόφανώς κάποιο γούρι από τον Ζολότα (όπως φαίνεται και στη σακούλα)- από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ