Σάββατο, 15/08/2020

Τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά από την πείνα στην Βόρεια Κορέα!

Αν αληθεύουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, τότε μιλάμε για επιδημία κανιβαλισμού στην Βόρεια Κορέα.

Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας είναι η αλήθεια ότι δεν αφήνει εύκολα να βγουν προς τα έξω ειδήσεις που θα πλήξουν την εικόνα του. Δεν πάει πολύς καιρός που οι εικόνες από τον οδυρμό των κατοίκων αυτής της χώρας για τον θάνατο του ηγέτη της έκαναν τον γύρο του κόσμου, με μια υποσημείωση. Όποιος δεν θρηνούσε αρκετά το πλήρωνε ακόμα και με φυλάκιση….

Ο λαός της Βόρειας Κορέας πεινάει. Είναι όμως η πείνα του τόσο μεγάλη ώστε στην κυριολεξία να τρώει τα παιδιά του;
Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, ένας άνδρας καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε γιατί σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει!
Επίσης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ένας ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του για να το φάει!
Ο λιμός που πλήττει αρκετές επαρχίες της χώρας έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 10.000 άτομα και εκφράζονται φόβοι για διάδοση του κανιβαλισμού!

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το πρακτορείο ειδήσεων Asia Press αναδημοσιεύονται και από τους Κυριακάτικους Times.

Πολλοί θεωρούν ότι όλα αυτά συμβαίνουν και εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Βόρεια Κορέα για τις πυραυλικές δοκιμές, κυρώσεις που έχουν καταδικάσει τον λαό της χώρας να λιμοκτονεί.

Οι πληροφορίες θεωρούνται αξιόπιστες αφού το συγκεκριμένο πρακτορείο ειδήσεων έχει «στρατολογήσει» πολίτες της Βόρειας Κορέας οι οποίοι μεταδίδουν πληροφορίες από την καρδιά του καθεστώτος.

Η Βόρεια Κορέα δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε και έχει διαψεύσει τις πληροφορίες 10.000 νεκρούς από την πείνα.

Σκότωσε τα δυο του παιδιά για να τα φάει

Ο Ζίρο Ισιμάρου από το πρακτορείο Asia Press περιγράφει:

«H γυναίκα του έλειπε στην δουλειά της. Τότε εκείνος σκότωσε την μεγάλη τους κόρη και επειδή ο γιος του τον είδε, τον σκότωσε και αυτόν. Όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι της πρόσφερε τα παιδιά τους μαγειρεμένα και της είπε: «Εχουμε να φάμε κρέας». Ομως, η γυναίκα του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Τότε οι αρχές ανακάλυψαν μέρος των σορών των δυο παιδιών πίσω από το φράχτη.»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι μαρτυρίες για περιστατικά κανιβαλισμού δεν έχουν τελειωμό!

Είναι το περιστατικό του παππού που ξέθαψε το εγγόνι του για να το φάει, όπως και το περιστατικό σε χωριό της επαρχίας Τσονγκτάν όπου ένας πατέρας έβρασε το παιδί του και το έφαγε.
newsit

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ